četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez šestorice, među njima čak 4 centarfora!

Kada spojite slabiju formu i izostanke, teško da možete da budete favoriti. Kao što piše i u naslovu članka, gosti su na ovoj utakmici bez šestorice, među njima su čak 4 centarfora. Pored toga, kvota na domaći tim polako, ali sigurno, pada. Utakmica je na programu u subotu, 20. marta, od 14 časova po našem vremenu, a predložena kvota je 1.80.


U pitanju je četvrta liga Engleske, poznata pod nazivom „League Two„, a u subotu od 14 časova po našem vremenu sastaće se Newport County i Leyton Orient. Sigurno i sami znate koliko je ovo takmičenje izjednačeno i da se često događa da razlika u poziciji na tabeli ne znači mnogo, jer razlika između kvaliteta klubova ne mora da bude jako velika. Tome najbolje svedoči vrh tabele, gde Cheltenham ima 62 boda iz 35 duela, drugi, Cambridge Utd, ima 61 bod iz 36 utakmica, a dok treći, Forest Green, ima 61 bod, ali utakmicu manje od lidera prvenstva. Sve u svemu, ostaće vrlo neizvesno do samog kraja. Newport se bori upravo za taj vrh, a Leyton će morati da se zadovolji sredinom tabele.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada su u pitanju izostanci, za Newport County neće igrati samo Ryan Haynes (39n/1g/3a, levi bek, upitan). Za Leyton Orient neće igrati Adam Thompson (6n/0g/0a, centralni bek), Lee Angol (17n/2g/0a, centarfor), Ruel Sotiriou (22n/1g/1a, centarfor), Tristan Abrahams (37n/8g/2a, centarfor), James Brophy (40n/2g/6a, levi vezni), Josh Coulson (24n/0g/2a, centralni bek, upitan) i Louis Dennis (19n/2g/1a, centarfor, upitan).

Leyton na poslednjih 11 duela ima svega 1 pobedu, dok Newport na poslednjih 7 utakmica ima čak 4 pobede i 1 remi. U svakom slučaju, forma ne mora da odluči pitanje pobednika, ali nam ide na ruku, jer je razlika u istoj očigledna.

Dakle, mi ćemo probati sa predlogom „P/K1“ koji se plaća kvotom 1.80, u nadi da će domaćin da iskoristi izostanke gosta, pogotovo u napadu, te da će uspeti da dođe do vrlo bitna 3 boda u borbi za sam vrh. Takođe, trebalo bi dodati da se na ovaj način „ograđujemo“ nešto „sigurnijom“ varijantom, jer za slučaj da Newport vodi na poluvremenu, tip je dobitan.

0:1


 Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Photo by Bence Balla-Schottner on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje