sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti danas bez 12 igrača, finansijska kriza u puno zamahu!

Ekipa gostiju ostala je bez 12 igrača koji su bili nosiocio igre u prošloj sezoni, među njima su su prvi golman, gotovo svi standardni vezni igrači i defanzivci, dok zbog finansijskih problema klub planira prodaju i dvojice napadača koji su prošle sezone dali najviše golova, meč je na programu okvirno oko 19 časova, a predložena kvota je 2,15.

Radi se o susretu Bugarske Prve lige, a od 19 časova će se u Kadrdzhaliu odigrati meč između ekipa Arda i Levskog iz Sofije, radi se o meču 2.kola.

Ekipa Arda je u prvom kolu odigrala solidan meč na gostovanju protiv ekipe Montana koji je završen 3:3, iako je Arda vodila 0:2, pa potom gubila 3:2, da bi u 90.minutu po nama zasluženo došla do boda. Tim je sastavljen od domaćih igrača uz par internacionalaca, vrednost tima je oko 5 miliona po specijalizovanim sajtovima. U regularnom delu prošle sezone Arda je zauzela 8.mesto.

Što se tiče Levskog, ovaj velikan bugarskog fudbala je ozbiljnoj finansijskoj krizi, poslednja 3 meča prošle sezone, kao i uvodni meč protiv Beroea ove sezone su poraženi tako da će biti zanimljivo videti šta će se dalje dešavati sa ovim klubom, oni su ostali bez 12 igrača iz prošle sezone, koji su nosili igru tima, to su prvi golman Mijatović (26/0) i drugi golman Georgiev (6/0), potom defanzivci Goranov (28/2), Milanov (23/0), Nuno Reis (19/0), dok je islanđanin Eyjoffsson (23/3) još uvek na Islandu zbog kovid 19 pandemije. Što se tiče veznog reda, nema više ,,desetke“ Mazrekua (25/1), potom Thiam-a (21/2), Raynova (30/0), Lozanova (6/0) i Mariania-a (3 meča/4 gola), u napadu nema Alara (22/2), Kostova (14/0).

Još uvek su u klubu napadači Robertha (19/11) i mladi Ivanov (27/9), ali se po natpisima u medijama sprema i njihova prodaja, mada obojica su u prvom kolu odigrali jako slabo i delovali poprilično nemotivisano.


Mišljenje urednika: Iako će se Arada i ove sezone boriti za sredinu tabele kao najveći domet, smatramo da uigranost tima i to što su sačuvali ključne igrače poput Kokanova i Vasiljeva, može da ima veliki uticaj na današnji meč protiv Levskog koji će osim proverenog napadačkog dvojca imati ostatak tima koji do sada nije imao bitnu ulogu u klubu, naš predlog je igra 1X&2+ po kvoti 2,15

1:1


Foto: Image by StephRay from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje