Gost, po svemu sudeći, neće moći da računa na minimum desetoricu fudbalera danas, a uz to, nije u blistavoj formi. Hoće li to domaćin uspeti da iskoristi? Ostaje nam da saznamo, a utakmica počinje danas od 16 časova po našem vremenu.


U pitanju je 10. kolo škotskog “Premiershipa“, a od 16 časova po našem vremenu sastaće se Livingston i Hearts. Gosti se trenutno nalaze na 10. mestu na tabeli (liga broji 12 ekipa), a domaći tim na 7. mestu. Obe ekipe su u prilično nestabilnoj formi i pitanje je kako će to uticati na današnji meč, ali valja istaći da će gost biti itekako oslabljen.

Trenutno stanje na tabeli.

Za goste neće igrati Aidy White (5n/0g/0a, levi bek), Jake Mulraney (13n/0g/4a, desni vezni), Craig Halkett (12n/4g/3a, centralni bek), Conor Washington (9n/2g/1a, centarfor), Loïc Damour (8n/0g/1a, centralni vezni), John Souttar (3n/0g/0a, centralni bek), Peter Haring (0n/0g/0a, defanzivni vezni) i Benjamin Garuccio (0n/0g/0a, levi bek), dok su upitni Steven Naismith (3n/1g/0a, sekundarni napadač, najverovatnije odsutan), Jamie Walker (7n/2g/0a, levo krilo, najverovatnije odsutan) i Craig Wighton (0n/0g/0a, centrafor). Za domaći tim neće igrati Scott Pittman (8n/2g/2a, ofanzivni vezni) i Chris Erskine (7n/0g/1a, ofanzivni vezni), dok su upitni Cécé Pepe (6n/0g/0a, centralni bek) i Ibrahima Savane (2n/0g/0a, levi bek).

Dakle, evidentno je da su obe ekipe u slaboj formi, ali se uzdamo u domaći teren i činjenicu da će gost biti bez barem desetorice fudbalera danas.

Mišljenje urednika: Tip “W1” plaća se kvotom 1.85, a ukoliko bude viđen remi, ulog nam se vraća, tj. računa kvotom 1.00. Nadamo se dominaciji domaćina i trijumfu.

0:0


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul
– Statistika za avgust
– Statistika za septembar


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here