Kao što piše i u naslovu članka, gosti će danas biti bez desetorice fudbalera, a domaći tim će to sigurno hteti da iskoristi. Pored toga, u nešto su boljoj formi, pa se nadamo da će to doprineti njihovoj dobroj igri. Utakmica počinje u 15 časova, a predložena kvota je 1.88.


Reč je o 30. kolu druge lige Švedske – „Superettan„, a od 15 časova po našem vremenu sastaće se AFC Eskilstuna i Landskrona. Ovo je poslednje kolo i rezultatski je bez značaja za domaći tim, koji će sigurno biti rasterećen. Gosti, ipak, imaju u teoriji šansu da se domognu 3. mesta, ako pobede danas, a i uz to ako Helsingborg izgubi od Vasterasa. Tada bi se gledala gol razlika, gde Helsingborg trenutno ima 45:27, tj. +18, dok Landskrona ima 41:36, tj. +5. Dakle, u teoriji moguće, ali u praksi gotovo neizvodljivo, pogotovo što se pitaju i protivnički igrači. Treba istaći i Norrby koji bi morao da kiksne, jer njegovom pobedom, a kiksom Helsingborga, upravo Norrby ide na 3. mesto. Dakle, daleko je od gotovog, ali vrlo verovatno rezultatski beznačajan susret i za goste.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o izostancima, za ekipu AFC Eskilstuna neće igrati Chidi Dauda Omeje (8n/0g/0a, centarfor), Josh Wicks (14n/0g/0a, golman), Marwan Baze (ofanzivni vezni, 13n/1g/0a) i Felix Michel Melki (15n/1g/0a, centralni bek). Za goste neće igrati Herve Prudence (8n/0g/0a, defanzivni vezni), Robin Hofsö (25n/6g/0a, centarfor), Hampus Fehrm (12n/0g/0a, desno krilo), Dennis Olofsson (18n/0g/0a, desni bek), Erik Pärsson (4n/0g/1a, centarfor), Sumar Almadjed (17n/0g/0a, centralni vezni), Oscar Petersson (26n/2g/0a, defanzivni vezni), Jonathan Asp (18n/1g/0a, levi bek), Melker Heier (15n/2g/0a, centralni vezni) i Jacob Blixt (22n/6g/0a, levo krilo).

Verujemo da domaći tim ovo može da iskoristi i da ostane neporažen, a probaćemo sa predlogom „1X&2-4“ po kvoti 1.88 jer se prosečno uklapaju u ovaj raspon golova. Srećno!

1:0 (domaćin promašio penal)


Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Photo by Bence Balla-Schottner on Unsplash

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.