Advertisement

Gosti će danas igrati bez nekoliko standardnih igrača, a među njima su standardni defanzivac, kao i nekoliko igrača među kojima je i drugi strelac tima. Meč možete odigrati do kasnih večernjih sati u četvrtak!

Radi se o susretu Brazilske Serije B, a od 00:15 sastaju se Amerika Mineiro i ekipa CRB, u pitanju je meč 26.kola.

Ekipa Amerike Mineiro nalazi se na 10.mestu sa 9 pobeda, 8 remija i 8 poraza i gol razlikom 26:25. Na domaćem terenu imaju učinak od 5 pobeda, 3 remija i 4 poraza i gol razliku 15:16. Oni su tim koji je u poslednje vreme u jako dobroj formi, od poslednjih 10 mečeva ostvarili su 6 pobeda, 3 remija i samo 1 poraz uz gol razliku 14:6. Za danas bez važnijih izostanaka u timu domaćina.


CRB je tim koji zauzima 4.mesto na tabeli sa učinkom od 11 pobeda, 5 remija i 9 poraza uz gol razliku 31:27. Na gostovanjima imaju skor 7 pobeda, 2 remija i 3 poraza uz gol razliku 16:9 i najbolja su gostujuća ekipa u ligi sa 23 osvojena boda. Ono što bi mogao da predstavlja problem za njih danas jesu izostanci igrača, pre svih drugog strelac tima Felipe Fereire (24 utakmice/ 6 golova – sredina), potom nema ni prvog golmana Edson Mardena (12/0), standardnog defanzivca Viktora Ramosa (19/1), kao ni defanzivnog veznog igrača Dirceu Lukasa (18/0) i napadača Willia (20/4 – treći strelac tima), kao ni krilnog igrača William Barbloa (10/0), ima još nekoliko izostanaka ali manje važnih igrača za igru tima.


Na prethondih 6 mečeva pred svojim navijačima Amerika nije poražena od današnjeg gosta, 5 pobeda domaćina i 1 remi.


Mišljenje urednika: Iako su gosti četvrti tim lige i najbolji gost, izostanci nekoliko važnih igrača uz odličnu formu domaćina, navodi nas na to da danas predložimo kombinaciju igara 1X&0-2 gola po kvoti 1,80! Vi naravano možete odbarti bilo koju drugu igru na osnovu iznetih informacija!

1:0

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here