sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti danas sa alternativnim timom u meču bez rezultatskog značaja

Jedan od timova igraće danas sa rezervistima jer ovaj meč za njih nema rezultatski značaj, a očekuje ih mnogo važniji meč, uz to imaju i nekoliko igrača sa koronom u timu. Meč možete preuzeti okvirno do 20 časova, a predložena kvota je okvirno 1,95.

20:00 Flandria – Villa San Carlos (Argentina Primera B)

Pozicija na tabeli domaćina: Domaći tim je na 8.mestu sa skorom 7 pobede, 3 remija i 5 poraza uz gol razliku 20:15.

Skor na domaćem terenu: Na domaćem terenu su trenutno 10.tim lige, sa 3 pobede, 2 remija i 2 poraza i gol razlikom 10:8.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Dve pobede na poslednja dva meča bez primeljenog gola, pre toga tri vezana poraza.

Izostanci: Nema izostanaka za danas, očekuje se najjači tim koji je igrao protiv ekipe Defensores Unidos.


Pozicija na tabeli gosta: Ekipa Villa San Carlos je na 12.mestu sa skorom 4 pobede, 5 remijia i 6 poraza uz gol razliku 18:19. Za četiri dana igraju istorijski meč kupa protiv Patronata i sve misli su usmerene ka tom meču.

Skor na gostujućem terenu: Na gostovanjima imaju skor 0 pobeda, 2 remija i 5 poraza uz gol razliku 2:10, po čemu su najlošiji gost lige trenutno, tj.17-ti tim lige.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Tim ne zna za pobedu već šest mečeva, a na prethodnih pet imaju 3 remija i 2 poraza uvek uz raspon golova 0-2.

Izostanci: Za četiri dana igraju istorijski meč kupa protiv Patronata i sve misli su usmerene ka tom meču, pa je trener tima najavio da će izvesti alternativni tim na ovom meču. Van stroja je pet igrača zbog korone, to su Matías Samaniego, Gabriel Manes, Lautaro Chileme, Dante Amicuzzi i Tomás Uvilla.



Zaključak: Iako meč nema preveliki rezultatski značaj, činjenica da domaći tim igra na svom terenu i da je bolje pozioniran i to da će gosti odmarati veći deo tima pripremajući se za kup, a uz to su i najlošiji gost lige, navode nas na to da je domaćin u velikoj prednosti danas.

Predlog na osnovu trenutne forme i stanja timova: S obzirom na sve izloženo očekujemo da domaćin slavi, predlažemo igru 1 po kvoti 1,95!

1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje