četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti danas sa omladincima i rezervama!

U današnjem meču gosti će koristiti igrače iz omladisnkog tima i rezerve, domaćin solidan ove sezone i danas najverovatnije u najjačem sastavu. Meč možete odigrati do večernjih časova u četvrtak.
Radi se o utakmici Španskog Kupa Kralja gde će se od 19 časova sastati Ljeida i Espanjol, radi se o meču 1/64 finala Kupa.
Ekipa Lleida se takmiči u španskoj Trećoj ligi i upravo se nalazi u istom rangu sa B timom Espanjol, nalaze se na 6.mestu sa učinkom od 7-6-4 i gol razlikom 18:11. Naročito dobre igre prikazali su na svom stadionu gde imaju učinak 4 pobede, 3 remija i samo 1 poraz.
Što se tiče ekipe Espanjola, oni će na ovom meču koristiti igrače sa malom minutažom u ovoj godini, a priliku će dobiti i neki omladinci, igrača kojih sigurno neće biti su: prvi golman Diego Lopez (17/0), defanzivci Didac VIla (12/0/0), Corchia (3/0/0), Espinosa (9/3/0), vezni igrači Viktors Sančez (15/0/1), Darder (16/2/0), Melendo (8/0/0), Marco Rocca (17/2/0), Vargas (13/0/2), a nema ni napadača Calleria (9/1/1).
Screenshot sa twitter naloga @RCDEspanyol
Espanjol trenutno ima puno problema u Primeri, nalaze se na 20.mestu i sakupili su samo 10 bodova, u seriji su od 7 mečeva bez pobede u svim takmičenjima, a u svakom od tih mečeva primili su bar jedan gol.

Mišljenje urednika: Kladionice su nam danas dali sasvim lepu kvotu na igru D1+ (domaćin daje jedan ili više golova) od 1,85, što u ovoj situaciji kada gosti dolaze sa rezervistima i omladincima deluje sasvim izgledno protiv tima koji odlično igra na svom stadionu i svakako da danas mogu makar do jednog pogodka u mreži poslednjeplasiranog tima prve lige.

0:2


Fotografija: Photo by Nathan Rogers on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje