četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti danas sa rezervistima protiv najjačeg tima domaćina!

Danas će gosti igrati sa rezervistima protiv najjačeg tima domaćina kojem je ovo jako važan meč, gostima će izostati gotovo svi najvažniji igrači u timu (prvi i drugi golman, drugi najbolji asistent i prva dva strelca tima). Meč možete odigrati do 18:30 u četvrtak!

Radi se o prijateljskom susretu koji se igra od 18:30, a sastaju se ekipe švedskog Helsingborga i danskog FC Kopenhagena.

Helsingborg je povratnik u najjaču ligu Švedske, a po pripremnom periodu koji je još uvek u toku može se reći i potencijalno prijatno iznenađenje u šamionatu koji počinje sledećeg vikenda, utakmica protiv FC Kopenhagena je generalna proba Helsingborga koju će propustiti defanzivac Granquist koji je u nacionalnom timu Švedske. Tokom priprema do sada su ostvarili 5 pobede i 3 remija.

Pripremni period Helsingborga 2019!
Spisak igrača za meč protiv FC Kopenhagena!

FC Kopenhagen je jedan od najjačih timova Danske, trenutno je na 1.mesto sa bodom više od Midtjilanda i očekuje ih neizvestna borba do kraja prvenstva za titulu šampiona. Odlične igre doprinele su tome da mnogo igrača dobije pozive u nacionalni tim u ovom martovskom roku, pa danas u timu neće biti puno standardnih igrača, sa čak 7 igrača iz tima U19 i dva igrača koja su na probi, danas će faliti: prvi golmana Joronen (23/0/0) i drugi golman Andersen (3/0/0), defanzivci Papagiannopoulos (12/0/0), Vavro (25/0/1),  Ankersen (21/1/7 – drugi asistent tima), vezni igrači Zeca (24/1/2), Skov (26/23/6 – prvi strelac tima) i napadači N’Doye (25/15/3 – drugi strelac tima), Wind (12/5/1), Soteriou (18/2/1).


Mišljenje urednika: Smatramo da kladionice neopravdano danas favorizuju Dance koji će igrati u dosta izmenjenom sastavu nego što je to slučaj u domaćoj ligi, a u napadu će igrati gotovo samo omladinci ovog tima, tako da smatramo da domaćin nastavlja sa odličnom formom pred početak lige, a kvota na igru 1X&2+ je odličnih 1,65!

2:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje