Advertisement

Gostujući tim će danas na ovaj meč istrčati sa svega petoricom standardnih igrača, jer ostali nisu spremini, domaći tim se pojačao i u dobrom je nizu rezultata protiv današnjeg protivnika. Meč možete odigrati do 19:30 časova!

Radi se o meču 1.kola Brazilskog šampionata Matogrosense, a od 20 časova sastaju se ekiepe Cuiaba i Luverdense.

Cuiaba je tim koji se prošle godine plasirao iz Serije C u Seriju B, tako da su sada morali da oforme jači tim pa su i pojačanja stizala u skladu sa tim. Oni su prošle godine osvojili i ovo takmičenje Šampionat Matogrosense. Što se tiče prošle sezone u Seriji C, oni su završili na 3.mestu grupe B, sa skorom 10-2-6 (32:21), dok su na domaćem terenu imali skor 7-0-2 (19:5). Za ovaj meč trebalo bi da vidimo najjači sastav Cuiabe.

Što se tiče ekipe Luverdense, oni su imali ambiciju da se vrate u viši rang, ali su završiči na 5.mestu B grupe i nisu uspeli da uđu u plej of. Imali su skor 7-3-8 (27:25), dok su na gostovanjima igrali slabo i ostvarili učinak 1-2-6 (8:16). Što se tiče nove sezone, ambicije su iste, plasman u viši rang, ali pre toga ih očekuju borbe u ovom federalnom šampionatu, gde će za ovo prvo kolo trener gostiju odmoriti dosta standardnih igrača iz prošle sezone jer su kasnije počeli sa priprema, pa ćemo od startera videti samo prvog golmana Edsona i defanzivce Eldera, Kaiquea, Džefersona Recifea i veznog igrača Vivai-a.

Na ruku ekipe Cuiaba idu i međusobni susreti, koji kažu da je poslednja 4 međusobna meča dobila upravo ova ekipa.

16.06.18 SC Luverdense Cuiaba Esporte 1 : 3
16.04.18 SC Cuiaba Esporte Luverdense 1 : 0
04.02.18 CAM Luverdense Cuiaba Esporte 1 : 3
23.04.17 CAM Cuiaba Esporte Luverdense 2 : 0
(1 : 0)

 

Mišljenje urednika: Smatramo da će danas domaći tim pred svojim navijačima u prvom kolu iskoristiti kvalitet koji je na njihovoj strani i kombinovani tim gosta, pobeda domaćina plaća se solidnom kvotom 1,60!

1:0 (0:0)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.