subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti muku muče sa izostancima, domaći tim u gotovo punom sastavu!

Domaći tim, koji je u ne tako lakoj poziciji, sutra će imati priliku da se sastane sa ekipom koja ima veliki broj izostanaka, tu mogu da traže priliku da dođu do bodova. Važno je napomenuti da će domaći tim biti u gotovo punom sastavu, a da na svom terenu igraju i više nego solidno, u odnosu na sezonu u globalu. Možete da otvarate članak do subote, 19. decembra, do 15 časova, a predložena kvota je 1,70.


Reč je o 13. kolu italijanske „Serie A„, a ovo kolo će da otvore Fiorentina i Verona. Nakon 12 odigranih utakmica, Fiorentina se nalazi na 17. mestu sa 10 osvojenih bodova uz skor 2-4-6 i gol razliku 12:20, dok se Verona nalazi na 7. mestu, ima skor 5-4-3 i gol razliku 16:11, uz 19 osvojenih bodova. Dakle, ne toliko očekivana pozicija ekipe iz Firence, ali je kraj sezone daleko, i situacija može da se ispravi.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Ono što je jako bitno za Fiorentinu jeste da će imati svega jedan izostanak – neće igrati Alfred Duncan (5n/0g/1a, centralni vezni), a na tviter nalogu kluba je pre 3 časa (članak objavljen u petak oko 22 časa) objavljen spisak fudbalera za sutrašnji meč. Za Veronu neće igrati Ronaldo Vieira (3n/1g/0a, centralni vezni), Marco Benassi (0n/0g/0a, centralni vezni), Nikola Kalinić (5n/0g/0a, centarfor), Samuel Di Carmine (8n/0g/0a, centarfor), Andrea Favilli (7n/2g/0a, centarfor), Antonin Barak (13n/3g/1a, ofanzivni vezni), Antonio Di Gaudio (0n/0g/0a, levo krilo, suspendovan do 4. januara), Karim Laribi (0n/0g/0a, ofanzivni vezni, suspendovan do 3. januara), Emmanuel Badu (0n/0g/0a, centralni vezni, suspendovan do 3. januara) i Luigi Vitale (0n/0g/0a, levi bek, suspendovan do 3. januara). Dakle, i bez poslednje četvorice, Verona ima problema sa izostancima na ovoj utakmici.

Tim iz Firence na poslednjih 10 utakmica kod kuće ima 5 pobeda, 2 remija i 2 poraza, što nije loš rezultat, dok Verona na istom broju utakmica na strani ima 2 pobede, 4 remija i 4 poraza. Dakle, jasno je ko većinski osvaja bodove kod kuće, a to je Fiorentina, koja će na ovom duelu biti u punoj snazi. Ne igraju u Evropi, pa mogu da se fokusiraju na prvenstvo. Nadamo se da će uspeti da iskoriste izostanke gosta, a kada se ove dve ekipe sastanu, golova ima dosta. Tip „1X&2+“ plaća se kvotom 1,70. Srećno!

1:1

Printscreen/Maxbet.rs


Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Photo by Fancy Crave on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje