subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti na ovom meču su u stvari domaćin, a imaju još jednu prednost!

Domaćin mora da igra meč van svog stadiona koji je bliži gostima, tako da će praktično meč biti odigran na neutralnom terenu koji je poznatiji gostu, uz to sudije bi mogle da budu naklonjene ovom timu, meč možete preuzeti do 16 časova okvirno, a predložena kvota je oko 1,70.

Radi se o susretu kvalifikacija za drugo po redu takmičenje u Africi, Kup Konfederacija, a u meču koji počinje od 17 časova, sastaju se libijski Al Ittihad i egipatski Pyramids.

Ekipa Al Ittihada zbog procedura sa ulaskom u Libiju ne može da igra svoje mečeve na domaćem terenu pa će ekipu Pyramidsa dočekati u Egiptu na stadionu u Aleksandriji, što je praktično više domaći terene za nominalne goste. Uz to imali su mogućnost da traže sudije od Afričke federacije, koji će im suditi zbog prethodnih propusta sudijske trojke na njihovom meču, pa su se opredelili za sudijsku trojku iz Maroka, a pitanje je kako će oni suditi u ovoj situaciji kada su Pyramidsi tražili upravo njihovo angažovanje.

Link do vesti

Al Ittihad je tim iz Libije gde još uvek zbog korone nije počela sezona, oni su poslednju titulu ove zemlje osvojili 2011-te godine, a što se tiče kontinentalnih takmičenja, prošle godine ispali su od marokanske Hasanie Agadir zbog primeljnog gola na domaćem terenu 1:1 (u Maroku je bilo 0:0), ove godine su u prethodnom kolu bili bolji od somalijskog tima Horseed koji su dobili u oba meča 4:1 i 0:3, što i nije veliko iznenađenje.


Sa druge strane Pyramidsi su klub koji je u top 3 u jakoj ligi Egipta gde su upravo završili na 3.mestu iza Al Ahlija i Zamaleka dva najveća kluba, što dovoljno govori o snazi ovog tima, u prva dva kola novog šampionata imaju poraz i remi upravo sa Zamalekom iako su po prikaznoj igri bili bliži pobedi, sudija je poništio čist gol, a bilo je i problema sa VAR-om. Za kraj ono što je bitno to je činjenica da je ekipa Pyramidsa u prošloj sezoni poražen tek u finalu Kupa Konfederacija od marokanskog Berkanea 0:1, tako da su im ambicije ove godine iste i veće u ovom takmičenju.

Mišljenje urednika: Kvota na pobedu Pyramidsa pala je sa 2,10 na trenutnih 1,70, a verovatno će uslediti još pada, tako da se nadamo da ćete uhvatiti solidnu kvotu u meču koji će tim iz Egipta po nama dobiti i rešiti pitanje prolaska već u prvom meču, pre revanša na svom stadionu.

0:1


Foto: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:SCG_Stadium_2017.jpg

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje