petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti ne znaju za pobedu na poslednjih 9 utakmica, a danas su oslabljeni!

Danas će se od 15 časova po našem vremenu sastati dve ekipe, gde, na prvi pogled, domaćin ima većih izgleda za boljim rezultatom. Uz to, gost na poslednjih 9 susreta ne zna za pobedu, dok je danas bez dosta fudbalera, među kojima je i prvi strelac ekipe.


Reč je o utakmici AlessandriaPianese koja je na programu danas od 15 časova po našem vremenu, a u pitanju je italijanska liga „Serie C – Group A„, tj. 24. kolo iste. Domaćin trenutno ima 33 boda iz protekla 23 kola, a gost ima tačno 22 boda iz istog broja utakmica, što ga svrstava u zonu ispadanja, gde se bori za opstanak. Nije najugroženiji, ali je relativno blizu borbe za opstanak. Ne treba izostaviti činjenicu da na poslednjih 9 susreta ima 6 remija i 3 poraza. Interesantno je da su se ove dve ekipe u svojoj istoriji sastale samo jednom, i tada je Alessandria slavila rezultatom 1:0 u gostima.

Na ligaškim utakmicama današnjeg domaćina u proseku viđamo 2.5 gola po meču, a na utakmicama gosta viđamo 2.1 gola po susretu, računajući prosek.

Ono što ide u korist domaćinu jeste pun sastav, tj. danas će biti bez izostanaka. Za goste neće igrati Simone Ambrogio (15n/0g/1a, centralni bek), Antonio Romano (2n/0g/0a, centralni vezni), Gabriele Zagaria (0n/0g/0a, desni bek), Gabriele Carannante (15n/0g/1a, centralni vezni), Luca Simeoni (25n/0g/1a, defanzivni vezni), King Udoh (21n/5g/1a, centarfor, najbolji strelac ekipe) i Lorenzo Polvani (0n/0g/0a, centralni bek, upitan).

Mišljenje urednika: Italijani su dobro poznati po nešto neefikasnijim, tvrđim duelima, a sličan scenario očekujemo i danas. Ipak, ne možemo, a da ne napišemo, da je domaći tim danas izraziti favorit po svim parametrima, stoga, tip „P/K“ koji se plaća kvotom 1.75 deluje i više nego primamljivo. Naravno, kao i uvek, ono što je na vama jeste da sami osmislite predlog na osnovu datih informacija, ili da tipujete uz nas, ili kontra od nas. Srećno, u svakom slučaju!

0:0


Image by Keith Johnston from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje