Danas će gosti odmoriti 10 standardnih igrača pre mnogo važniji meč koji ih očekuje u narednom periodu, na spisku igrača koji će konkurisati za ovaj meč fali 5 najstandardnijih defanzivaca, trojica veznjaka i dvojica napadača, među kojima su prvi strelac i dvojica najboljih asistenata u timu. Domaćin kompletan i standardno jako dobar na svom terenu. Meč možete odigrati do večernjih sati u ponedeljak.

Radi se o susretu Argentinske Prve lige, koji počinje od 23:20, a sastaju se ekipe Velez Sarsfild i Rosario Central. U pitanju je meč 14.kola.

Veles Sarsfild se nalazi na 7.mestu sa skorom 6 pobeda, 3 remija i 4 poraza uz gol razliku 14:13. Na domaćem terenu imaju skor 5 pobeda i 2 remija uz gol razliku 8:1. Za današnji meč nemaju problema sa povredama i nastupiće u najjačem sastavu.

Spisak igrača Veleza za meč sa Rosariom!

Ekipa Rosario Central igraće 6.decembra jako bitan meč za njih u finalu Argentinskog kupa, protiv ekipe Gimnazija La Plata i za danas će biti odmoreno čak 10 standardnih igrača. Neće igrati petorica najstandardnijih defanzivaca, to su A.Parot (13/1/2 – drugi asistent tima), G.Bettini (13/0/2 – drugi asistent tima), W.Camacho (12/2/0), M.Caruzzo (10/1/0), O.Cabezas (8/0/0), neće biti ni veznih igrača L.Gil (12/1/3 – najbolji asistent tima), F.Carrizo (12/0/0), N.Ortigoza (12/0/0), a nema ni napadača F.Zampedri-a (12/4/0 – prvi strelac tima), M.Ruben (9/0/0).

Inaće ekipa Rosario Central zauzima 14.mesto sa skorom 5 pobeda, 3 remija i 5 poraza uz gol razliku 11:14. Na gostovanjima imaju skor 1 pobedu, 2 remija i 3 poraza uz gol razliku 4:7.

Spisak igrača Rosaria, za meč sa Velezom!

Međusobni mečevi takođe idu u korist domaćina, nisu poraženi od ekipe Rosario na prethodnih 9 mečeva, 4 pobede Veleza i 5 remija u tom periodu.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika: Smatramo da danas sastav gostiju, kao i odličan ritam domaćeg tima na svom stadionu ove sezone mogu da nam sugerišu da danas probamo sa pobedom domaćina koja se plaća kvotom 1,40, a čini nam se da je i igra 1&0-3 gola jako dobar izbor, a plaća se kvotom 1,75.

Kraj – 2:0

S obzirom na to da je praksa pokazala da smo u periodu od 22.08. i 11.11. imali ukupno 71% pogodaka u kategoriji BET INFO, nakon 3 dana postavljanja parova bez predloga odlučili smo da nastavimo sa postavljanjem naših predloga koji su bazirani na mišljenju urednika i nikako ne mogu da garantuju prolaz. Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.