Advertisement
MaxBet

Gosti će biti znatno oslabljeni večeras, a domaćin će to nesumnjivo želeti da iskoristi. Vođeni dobrom formom, fenomenalnim strelcima i sjajnim rezultatima, ovo je prilika da se još više odvoje na tabeli. Možete da tipujete do ponoći.


Reč je o 34. kolu brazilske “Serie A“, a od 1 čas i 30 minuta iza ponoći po našem vremenu, sastaće se Flamengo RJ i Vasco. Šampionat broji 38 kola, tako da će nakon ove utakmice, i jednima i drugima ostati još 5 utakmica. Bodovna razlika između Flamenga i Palmeirasa je +10 za Flamengo, a trka za 1. mestom i dalje nije završena, stoga je svaki bod bitan, pogotovo kod kuće. Večeras će Flamengo da ugosti Vasco koji će biti oslabljen, a to će biti prilika da domaćin slavi.

Stanje na tabeli.

Za Vasco neće igrati Talles Magno (15n/2g/0a, centarfor), Valdívia (20n/1g/2a, ofanzivni vezni), Breno (0n/0g/0a, centralni bek), Ramon Motta (0n/0g/0a, levi bek) i Leandro Castán (19n/2g/1a, centralni bek, kapiten). Pod znakom pitanja su Ricardo Graça (15n/1g/0a, centralni bek) i Henrique (17n/0g/0a, levi bek). Za Flamengo je zbog povrede sa kolenom van sastava Giorgian de Arrascaeta (27n/12g/11a, ofanzivni vezni), te je upitan za danas. Pored njega, Gabriel (21 gol i 6 asistencija) i Bruno Henrique (16 golova i 3 asistencije) su prvi i drugi strelac ekipe, tako da Flamengo svakako ima realizatore, bez obzira na eventualni izostanak Arrascaete.

Izvor informacija možete da pronađete na linku.


Mišljenje urednika: Mi nećemo mnogo komplikovati, pokušaćemo sa pobedom domaćina koja se plaća kvotom 1.45, a koja je i više nego idealna za dubl tiket po želji. Naravno, uvek postoji mogućnost kombinovanja datog predloga sa određenom igrom na golove, a kako bismo smanjili mogućnost za pad, igramo “1” večeras.

Dakle, domaći teren, sjajna forma domaćina koji želi da zadrži 1. mesto i domogne se titule pre kraja šampionata, kao i izostanci kod gostiju, dovoljni su za to da tipujemo na pobedu Flamenga.

4:4


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul
– Statistika za avgust
– Statistika za septembar
– Statistika za oktobar


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.