subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti oslabljeni i u lošoj formi ulaze u ovaj važan meč!

U današnjem meču će domaći tim koji je kompletan i u solidnoj formi dočekati goste koji će igrati sigurno bez petorice igrača od kojih je jedan prvi strelac tima, dok su još trojica pod znakom pitanja i najverovatnije ni oni neće igrati u ovom važnom meču za tim! Meč možete odigrati u nedelju do 18 časova!

Radi se o meču Grčke Prve lige, a od 18 časova se u okviru 24.kola igra meč između Lamie i Pas Janjine.

Lamia je jedan od timova koji u drugom delu sezone zaista igra jako dobro, izbacili su čak i favorizovani Olimpijakos iz kup takmičenja i ovaj meč bi u slučaju pobede gotovo sigurno doneo opstanak ovom tim u ligi, iako su i sada već u dobroj poziciji na 9.mestu sa 7 pobeda, 7 remija i 9 poraza uz gol razliku 20:28. Na domaćem terenu imaju učinak 5-3-3 i gol razliku 11:12. Tim je u odličnoj seriji rezultata 5 pobeda, 3 remija i 1 poraz u poslednjih 9 mečeva. 

Danas će izostati samo defanzivac Pliatsikas (16/0).


Ekipa Pas Janjine nalazi se na 13.mestu koje trenutno vode u plejout borbu za opstanak u ligi, imaju skor 6 pobede, 3 remija i 14 poraza uz gol razliku 15:32. U gostima imaju učinak 1 pobeda i 10 poraza uz gol razliku 5:20. Ovo je jako važan meč za tim u borbi za opstanak u koji će ući bez nekoliko igrača, zbog kartona će izostati štoper Michail (20/0/0), potom golman Peristeridis , defanzivni vezni igrač Siontis (12/0/0), napadač Križman (16/3/0 prvi strelac tima), kao i Pamlidis (9/0/1). Uz to pod znakom pitanja je zimsko pojačanje defanzivac Shergelashvili (5/0/0), potom napadač Dolovac (4/0/1) i vezni igrač Lila (19/0/0)


Mišljenje urednika: Domaćem timu niz odličnih rezultata doneo je veliku dozu samopouzdanja, a čini se da će i u današnji meč ući sa željom da pobede i da gotovo izvesno reše pitanje opstanka, forma gosta i izostanci u ovom timu idu im u prilog, a nama se čini da pobeda domaćina po kvoti 2,10 izgleda sasvim izgledno! 

1:1

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje