petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti oslabljeni u ovom meču, bez 6 standardnih igrača!

Gosti su oslabljeni u ovom meču, bez 6 standardnih igrača, dvojica su pozitivni na kovid 19 i igraju u veznom redu i napadu, dok su ostali dvojica standardnih defanzivaca, jedan veznjak i jedan napadač koji je i prvi strelac tima. Meč možete preuzeti okvirno do ponoći, a naš predlog se plaća kvotom 1,95!

Radi se o susretu Druge lige Brazila, a od 00:15, sastaju se ekipe Avai i Botafogo SP, u pitanju je meč 3.kola.

Ekipa Avai je otvorila prvenstvo manje više očekivano, savladali su Nautico na domaćem terenu 3:1, dok su u gostima poraženi od Parane 1:0 i to tek u 86.minutu autogolom, ono što može da raduje je dobra forma urugvajskog napadača Gastona Rodrigeza, koji već ima 2 gola na svom kontu, a očekuje se da i u nastavku sezone bude glavni igrač ekipe Avai.

Botafogo SP je sa druge strane odigrao već tri meča u ligi, poraženi su u gostima od Kruzeira 2:1 i na domaćem terenu od Guarania 0:1, dok su poedili Confiancu na svom terenu 2:0. Ono što će danas biti problem za njih jesu izostanci igrača, jer u timu neće biti njih šestorica, koji su bili standardni tokom lokalne lige Paulista, a to su dvojica defanzivaca Gilson (13/0/0) najstandardniji defanzivac tima i drugi najstandardniji defanzivac Naldo (9/0/0), potom dvojica veznih igrača Matheus Anjos (7/1/1) koji je zaražen korona virusom i Victor Bolt (9/1/0 – najstandardniji vezni igrač), a nema ni napadača Rafinhe (12/2/1 – prvi strelac tima u Paranense prvenstvu i najstandardniji napadač), kao ni zaraženog Ronalda (13/1/0 – 8 mečeva kao starter).

Mišljenje urednika: Avai je tim koji je ispao iz najjačeg ranga Brazilskog fudbala, a tim je doživeo neke promene, ali je dosta igrača tu i iz prošle sezone, od njih se očekuje da naročito na domaćem terenu dominiraju i igraju čvrsto i na sva tri boda, na ruku im ide i situacija kod gosta, koji će biti lišen usluga šestorice važnih igrača, naš predlog je pobeda Avai-a po kvoti 1,95.

0:1


Photo by Markus Spiske from Pexels

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje