sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti sa puno promena u timu, uz finansijsku krizu!

Gosti će u ovaj meč ući sa velikim promenama unutar kluba, postoji i finansijska kriza, a zbog celokupne situacije klub su napustili i neki važni igrači poput najboljeg strelac i još nekih važnih igrača (ukupno 11) dok nijedno pojačanje nije stiglo, domaćin veoma jak na svom terenu i pojačan! Meč možete odigrati do 15 časova u nedelju!

Radi se o susretu Slovačke Prve lige, gde se u okviru 19.kola od 15 časova u nedelju, sastaju Dunajska Streda i Senica.

Dunajska Streda je trenutno 3. tim lige, sa učinkom od 11 pobeda, 2 remija i 5 poraza i gol razlikom 29:22. Na domaćem terenu igraju jako dobro i imaju skor 6 pobeda, 2 remija i 1 poraz i gol razliku 18:7. Iz kluba su tokom zimske pauze najavili da žele makar do 2.mesta u ligi tako da su ovakvi mečevi za njih veoma važni da ih reše u svoju korist. Tim je tokom zime pojačan dolascima nekih jako dobrih igrača, pre svega iz Serija A, na pozajmicu su stilgi štoper Lorenco Simić iz Sampdorije, potom vezni igrači Andras Schafer iz Đenove i Andrija Balić iz Udinezea, iz Rada je stigao štoper Dušan Lalatović. Jedini važan igrač koji je napustio klub je defanzivni vezni igrač Oravec (21/0/0).


Sa druge strane Senica proživljava teške trenutke, promenili su vlasnike koji su po dolasku u klub shvatili da je haos mnogo veći nego što su mislili pa će izgledata pokušati da izađu iz cele priče, to je i jedan od razloga što je otkazana poslednja prijateljska utakmica, a pre par dana došlo je i do promene trenera tima, tako da u novu sezonu ovaj tim ulazi sa dosta problema. Trenutno se nalaze na 9.mestu sa 5 pobeda, 4 remija i 9 poraza uz gol razliku 22:30. Na gostovanjima imaju skor 2-3-4 i gol razliku 10:17.

Ono što je najgore to je da u klub nije došao nijedan nov igrač, a klub je napustilo 11 igrača! U klubu nisu više trojica defanzivaca Joao Favaro (12/0/0),Tomas Kosut (4/0/0) i Jakub Krc (9/0/0), potom vezni igrači Sofian El Moudane (18/2/1), Mihovil Klapan (19/0/2), Lovro Cvek (16/0/2), Julian Sepuvelda (1/0/0), Luis Ramirez (17/1/0), Madison (1/0/0), kao i prvi strelac i asistent tima Frank Castaneda (21/9/4) i Kwaku Bonsu Osei (1/1/0).


Mišljenje urednika: Smatramo da će gosti koji su ostali bez šest jako važnih igrača imati dosta problema u nastavku sezone i da bi domaći tim pred puni stadioniom trebalo lako da dođe do pobede, iako će gosti pokušati da što skuplje prodaju svoju kožu, pre svega zbog činjenica da se nadaju da će novi vlasnik ipak popraviti stanje u klubu pa predlažemo komibinaciju 1&0-3 gola po kvoti 1,95, jer se kvota na pobedu domaćina baš mala!

0:0


Foto: Photo by Alec Moore on Unsplash

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje