petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti su danas itekako oslabljeni kod izrazito jakog domaćina!

Gosti su večeras najverovatnije bez sedmorice fudbalera, a dočekuje ih ekipa koja je strah i trepet pred svojim navijačima, a uz to, dočekaće ih u gotovo punom sastavu. Utakmica je na programu večeras od 21 čas po našem vremenu.


Printscreen/Soccerway.com

Reč je o polufinalu španskog Kupa Kralja, a od 21 čas po našem vremenu sastaće se Atletik Bilbao i Granada, dok je drugi polufinalni par Real Sosijedad i Mirandes. Sve u svemu, deluje da će neko iz ovog polufinala biti vrlo verovatno favorit u finalu, a teško je reći na koji način su i Real Madrid i Barselona ispali. Real je izbačen od Sosijedada, Mirandes je savladao Viljareal, Bilbao je izbacio Barselonu, a Granada Valensiju. Sve u svemu, izrazito zanimljive utakmice sa puno uzbuđenja, ali i iznenađenja.

U pitanju su dvomeč susreti, tako da će prvo Baskijci na svom stadionu morati da ostvare dobar rezultat, u to nema sumnje. Stoga, za očekivati je da igraju na pobedu od samog početka utakmice.

Kada je reč o izostancima, Granada je u znatno većem problemu. Za Atletik Bilbao neće igrati samo Óscar de Marcos (4n/0g/0a, desni bek), dok za Granadu neće igrati Álex Martínez (5n/1g/1a, levi bek), Neyder Lozano (0n/0g/0a, centralni bek), Dimitri Foulquier (14n/0g/0a, desni bek), Ángel Montoro (12n/1g/4a, centralni vezni), Quini (10n/0g/0a, desni bek), Fede Vico (5n/1g/0a, ofanzivni vezni) i Roberto Soldado (25n/6g/6a, centarfor, upitan).

Izvor: https://www.standard.co.uk/sport/football/athletic-bilbao-vs-granada-copa-del-rey-prediction-live-stream-team-news-odds-a4359156.html

Baskijci su, generalno gledano, poznati kao ekipa protiv koje se bodovi teško osvajaju, kada je Bilbao domaćin. Upravo to je jedan od problema sa kojim će se sigurno Granada susresti, uz izostanke, naravno. Treba imati u vidu da je ovo dvomeč, tako da će možda biti i malo kalkulacija sa obe strane, ali sigurno da Bilbao neće hteti da dozvoli loš rezultat na svom stadionu. Stoga, kvota za tip „P/K1“ iznosi 1.60, a nadamo se da će domaći makar u nekom segmentu iskoristiti sve ovo i da će voditi.

1:0 (1:0)


Image by Pexels from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje