četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti su favoriti za trijumf, a domaćinima nedostaje dosta bitnih igrača

Mogu li gosti da stignu do celog „plena“ u susretu protiv rivala koji se bori za opstanak i kojem su van stroja nekolicina dosta važnih fudbalera… Meč je na programu nešto nakon 20 časova!

Jedan od parova 37. kola drugog ranga engleskog fudbala „Championship“ biće i susret između timova, Reading i Leeds United.

 

READING se trenutno nalazi na devetnaestom mestu na tabeli sa samo tri bodova prednosti u odnosu na opasnu zonu, te ovom timu do kraja sezone predstoji velika „borba“ za opstanak. Treći su najslabiji tim u ligi kada se gledaju osvojeni bodovi na svom terenu na kojem imaju učinak od šest pobeda, četiri remija i osam poraza uz gol razliku 25:26. Na predstojećem susretu imaju ulogu autajdera, a pored toga domaćini će biti oslabljeni neigranjem velikog broja fudbalera – J.Obita (vezista – 0/0/0), A.Rinomhota (vezista – 18/0/0), S.Ezatolahi (vezista – 4/0/0), S.Baldock (napadač – 19/5/1 – treći strelac ekipe), L.Kelly (vezista – 20/1/0), A.Jaakkola (prvi golman – 15/0/0), J.Bodvarsson (napadač – 20/7/0 – prvi strelac ekipe), N.Oliveira (napadač – 6/3/0), T.Mcintyre (defanzivac – 1/0/0).

LEEDS UNITED uoči ovog kola zauzima drugu poziciju na prvenstvenoj lestici (koja direktno vodi u „Premier League“) sa do sada 70 osvojenih bodova. Glavni cilj ovog kluba jeste direktan plasman u viši rang takmičenja, ali i osvajanje prvog mesta koje trenutno zauzima – Norwich City, te su „Paunovima“ neophodni bodovi sa ovog duela kako bi izvršili pritisam na prvoplasirani tim, ali ujedno i odbili „napad“, pre svih ekipe, Sheffield United koja takođe pretenduje za prva dve pozicije. Jedan su od najboljih gostujućih timova u šampionatu, sa skorom od devet trijumfa na osamnaest odigranih duela uz pozitivnu gol razliku (+5). U samom su vrhu ponajboljih ekipa kada je reč o efikasnosti, ali i o defanzivi, te su sa razlogom favoriti na ovom duelu.

Mišljenje urednika: Nema dilema da je gosti kvalitetniji tim od svog narednog rivala, pa su zbog toga dosta bliži pobedi. Važe za jedan od najboljih timova u ligi, stoga igraju dosta dobro na strani. Sada gostuju ekipi koja na svom terenu ne pruža dobre partije, a pored toga suočava se i sa velikim kadrovskim problemima. Sve u svemu, prednost je na strani Leeds United-a, te i mi verujemo da gosti mogu da stignu do pozitivnog rezultata…

Glavni sudija G.Ward

Predlog za tipovanjeP/K 2 –  @1.60

0:3

Utakmica je na programu u utorak sa početkom od 20:45 na stadionu „Madejski“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje