četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti su na strani loši, a večeras su bez osmorice!

Reč je o susretu dve ekipe koje su u slaboj formi, a jedna će prosto morati da izgubi večeras. Domaćin ume da igra odlično kod kuće, iako je poslednje vreme zaređao nešto lošije rezultate, dok je gost na strani katastrofalan. Osim toga, gosti su večeras bez osmorice, a domaćin bez jednog fudbalera. Utakmica je na programu od 20 časova po našem vremenu.


U pitanju je četvrtfinale danskog Kupa „Landspokal Cup„, a od 20 časova po našem vremenu sastaće se Horsens i Silkeborg. Put do četvrtine finala bio je lak za obe ekipe, a oba rivala su u 1. kolu bila slobodna. Horsenes je potom savladao BK Union 2:0, Thisted FC 2:1 i F. Amager 3:0. Silkeborg je dobio Herlev 3:1, Hellerup 1:0 i Fredericiu 4:3. Kada je reč o prvenstvu, obe ekipe se takmiče u prvoj ligi, gde Horsens ima 25 bodova iz 23 susreta, dok Silkborg zauzima poslednje mesto na tabeli sa svega 12 bodova iz 23 duela.

Ono što je jako loše za Horsens jeste forma, ova ekipa je na poslednjih 7 utakmica pretrpela poraz. Mišljenja smo da ta crna serija kad-tad mora da se prekine. Zapravo, svega 3 poraa su u prvenstvu, i to od objektivno gledano jačih ekipa – Randers FC, Aarhus i Nordsjaelland, dok su ostale poraze pretrpeli na pripremama. Na poslednjih 10 utakmica kod kuće, Horsens ima 6 pobeda, 1 remi i 3 poraza. Silkeborg na strani igra slabo, na poslednjih 7 utakmica ima 2 remija i 5 poraza, dok na poslednjih 14 utakmica, na strani ili kod kuće, ima svega 2 obede, 3 remija i 9 poraza.

Kada je reč o izostancima, za goste neće igrati Shkodran Maholli (15n/3g/2a, centarfor), Marc Rochester Sörensen (14n/0g/0a, sekundarni napadač), Kees Luijckx (21n/0g/0a, centralni bek), Mark Brink (18n/0g/0a, centralni vezni), Sebastian Jörgensen (13n/5g/2a, desni vezni), Gustav Dahl (0n/0g/0a, levi bek), Milan Massop (0n/0g/0a, levi bek) i Magnus Mattsson (0n/0g/0a, ofanzivni vezni). Za domaći tim neće igrati samo Jannik Pohl (11n/0g/1a, centarfor).

Izvor:
https://www.silkeborgif.com/nyhed/kent-n-har-udtaget-trup-til-pokalbrag/
https://achorsens.dk/truppen-mod-silkeborg-if-16

Mišljenje urednika: Mišljenja smo da loša serija domaćih ne može večno da traje, a da, ruku na srce, kod kuće igraju i više nego dobro u poslednje vreme. Njihov rival, čini se, dolazi u pravo vreme na pravom mestu, a uz sve to, biće oslabljen, te je ovo i više nego dobra prilika za domaće da se „trgnu“ i igraju kako umeju. Pokušaćemo sa predlogom „P/K1“ koji se plaća kvotom 1,75 jer se nadamo da će domaćin uspeti da iskoristi ove izostanke i lošu formu gosta na strani.

1:1 (1:0) – Domaćin prošao posle penala


Image by Pexels from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje