subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti su oslabljeni, a domaći znatno favorizovani!

Utakmica je na programu danas od 14 časova po našem vremenu, a domaći tim je u znatno boljoj poziciji predovaj meč. Sa druge strane terena imamo goste koji će biti bez prilično velikog broja fudbalera, a i stanje na tabeli im nikako ne ide u prilog.


Reč je prvenstvu Danske, a od 14 časova po našem vremenu sastaće se Odense i Silkeborg. Prvenstvo Danske, popularna „Superliga„, se u jednom trenutku deli na dva segmenta, deo za plasman u Evropu, i deo gde se ekipe bore za opstanak. Silkeborg je u najgoroj poziciji jer ima svega 11 bodova iz protekla 22 kola, odnosno svega 2 pobede za 22 susreta. Odense, iako se nalazi na 9. mestu, i dalje ima šanse da se uz malo sreće domogne gornjeg dela tabele. Naravno, tako nešto bi samim tim značilo da danas protiv oslabljenog Silkeborga mora da traži pobedu.

Printscreen/Flashscore.com

Kada govorimo o izostancima, za domaći tim neće igrati samo Oliver Lund (25n/1g/3a, desni bek) i Jens Thomasen (20n/0g/0a, centralni vezni). Za goste neće igrati Shkodran Maholli (15n/3g/2a, centarfor), Marc Rochester Sörensen (14n/0g/0a, sekundarni napadač), Sebastian Jörgensen (13n/5g/2a, desni vezni), Mark Brink (18n/0g/0a, centralni vezni), Gustav Dahl (0n/0g/0a, levi bek), Milan Massop (0n/0g/0a, levi bek), Pelle Mattsson (16n/1g/1a, centralni vezni) i Júnior Brumado (25n/2g/2a, centarfor).

Izvor: https://www.silkeborgif.com/nyhed/truppen-mod-ob/

Mišljenje urednika: Na osnovu iznetih informacija smatramo da ovde pitanje pobednika ne bi smelo da se postavlja, makar iz perspektive domaćih, a kvota na pobedu domaće ekipe iznosi 1,50. S obzirom na to da je Silkeborg primio 49 golova na 22 susreta, možda vredi probati i sa opcijom „1&D2+“ po kvoti 1,80.

1:1 (1:0)

Printscreen/Flashscore.com

Image by StockSnap from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje