sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti su oslabljeni danas!

Za goste neće igrati šest gotovo standardnih fudbalera, dok će domaćin biti bez dvojice. Očekuje nas ravnopravna borba dve ekipe koje su slično plasirane, a utakmica je na programu danas od 16 časova po našem vremenu.


Reč je o 12. kolu grčke lige „Super League 2„, koja je započeta tek od sezone 2019/20, a ovo je drugi rang grčkog fudbala. Od 16 časova po našem vremenu sastaće se Ergotelis i Smyrnis, dve ekipe koje se bore za ulazak u viši rang i trenutno su na dobrom putu da se izbore za isti.

Printscreen/Flashscore.com

Obe ekipe su u promenljivoj formi, a Ergotelis kod kuće ima 4 pobede i 1 poraz na poslednjih 5 utakmica, što govori o tome da je kod kuće prilično siguran. Danas mu gostuje oslabljeni Smyrnis, jedan od najvećih konkurenata za plasman u viši rang, te sigurno neće popustiti pred svojim navijačima.

Za Ergotelis neće igrati Charles Kwateng (10n/3g/1a, desno krilo) i Giannis Iatroudis (5n/1g/1a, centarfor), dok za Apollon Smyrnis neće igrati Javier Iritier (6n/1g/1a, levo krilo), Anastasios Lagos (8n/0g/0a, defanzivni vezni), Charalampos Pavlidis (9n/0g/0a, ofanzivni vezni), Patrick Vouho (8n/0g/1a, centarfor), Athanasios Karagounis (6n/1g/0a, desno krilo) i Marko Blažić (11n/2g/0a, centralni vezni).

Mišljenje urednika: Pokušaćemo sa predlogom „1X“ koji se plaća kvotom 1.95 danas, jer smatramo da domaćin može makar do remija, ukoliko bude igrao onako kako ume.

0:2


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul
– Statistika za avgust
– Statistika za septembar
– Statistika za oktobar
– Statistika za novembar
– Statistika za decembar


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Image by tookapic from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje