četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti u daleko težoj poziciji večeras!

Pored dosta slabih rezultata, večeras će gosti biti u igračkom deficitu, jer neće moći da računaju na šestoricu fudbalera koji su redovni ove sezone, a među njima je i kapiten. Pored toga, ovako loše rezultate na strani nisu skoro beležili. Predlažemo kvote 1.68 i 1.83, a članak možete da otvorite do 20 časova.


Reč je o 15. kolu holandskog prvenstva „Eredivisie„, a od 20 časova po našem vremenu sastaće se Groningen i Zwolle. Ne cvetaju ruže u Groningenu, ali su gosti prvi kandidati za ispadanje u niži rang. Nakon 14 odigranih utakmica imaju svega 5 osvojenih bodova, tj. 2 remija i 1 pobedu, dok broje čak 11 poraza. Gol razlika im je 7:26 i sve ukazuje na to da su glavni kandidat za ispadanje u niži rang naredne sezone. Groningen je u poslednjih par kola podigao formu, ali daleko je to od one ekipe od pre par sezona.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada govorimo o izostancima, u daleko većim problemima biće gosti. Za Groningen neće igrati Damil Dankerlui (10n/0g/0a, desni bek), Radinio Balker (0n/0g/0a, centralni bek) i Michael de Leeuw (13n/1g/0a, centarfor). Za Zwolle neće igrati Bram van Polen (13n/1g/0a, centralni bek, kapiten), Kenneth Paal (12n/0g/0a, levi bek), Sai van Wermeskerken (0n/0g/0a, desni bek), Mustafa Saymak (11n/2g/0a, centralni vezni), Pelle Clement (3n/0g/0a, centralni vezni) i Daishawn Redan (13n/2g/0a, centarfor).

Izvor: https://peczwolle.nl/nieuws/voorbeschouwing-fc-groningen-pec-zwolle-2-12

Zwolle na poslednjih 8 utakmica na strani zna samo za poraze, a na poslednjih 17 gostujućih duela, slavili su samo protiv Herenvena rezultatom 0:2, i to u aprilu ove godine. Interesantno je i to da je Groningen ekipa koja više bodova osvaja na strani, ali protiv ovako lošeg, kao i oslabljenog Zwolle-a, očekujemo da idu na pobedu. Probaćemo sa predlozima „1“ i „D2+“ koji se plaćaju kvotama 1.68 i 1.83, a eventualna kombinacija plaća se kvotom 2.20.

1:1


Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Photo by Jannes Glas on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje