četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti u lošoj formi, tradicija i kvalitet na strani domaćina!

Gosti su u jako lošoj formi, dok je na strani domaćina tradicija i kvalitet, meč možete preuzeti okvirno do 22 sata, a predložena kvota je 1,75.

22:30 Cesar Vallejo – Cusco FC (Peru 1)

Pozicija na tabeli domaćina: Cesar Vallejo se nalazi na 2.mestu B grupe, sa skorom 3 pobede, 1 remi i 1 poraz uz gol razliku 11:6.

Skor na domaćem terenu: Na domaćem terenu imaju skor 1 pobeda i 1 poraz uz gol razliku 2:2. Slavili su protiv Carlos Manucci 2:1, dok su poraženi od ekipe Alianza Huanaco 0:1.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Tri pobede, remi i poraz su učinak ovog kluba u prethodnom periodu, odlično su otvorili sezonu, pa se očekuje da nastave u dobrom ritmu i dalje.

Izostanci: Danas tim domaćina nema izostanaka za ovaj meč


Pozicija na tabeli gosta: Cusco se nalazi na 8. mestu B grupe imaju skor 0 pobede, 3 remija i 2 poraza uz gol razliku 6 datih i 8 primljena gola.

Skor na gostujućem terenu: U gostima ove sezone ne blistaju, imaju 0 pobeda, 1 remi i 1 poraz uz gol razliku 2:3

Forma u poslednjih 5 mečeva: Kao što smo već rekli, pet mečeva bez pobede, od toga 3 remija protiv Cienciana 2:2, Alianza Lime 2:2 i Sport Boysa 2:2, potom porazi od Alianza Huanuco 1:0, a istim rezultatom i od Sport Huancayo-a. U prošlom kolu poraženi su i pored toga što je rival imao 2 crvena kartona u meču, na tom meču debitovao je i novi trener na klupi Cuscoa.

Izostanci: Za sada nemamo informacije o izostanicam u ovom timu



Međusobna tradicija: Kada se sastaju na terenu domaćina, Cesar Vallejo ne zna za poraz, oni su u prethodnih 9 mečeva kada su dočekali Cusco, slavili čak 8 puta uz 1 remi.

Zaključak: Gosti imaju puno problema u igri od početka sezone, a naročito ih muči realizacija što se pokazalo i u prošlom kolu kada nisu uspeli da postignu gol i pored činjenice da su imali dva igrača više, uz to tradicija je u potpunosti na strani domaćina, koji je u ovom trenutku po nama kvaliteteniji tim.

Predlog na osnovu trenutne forme i stanja timova: Stanje timova, tradicija i svi parametri kojima raspolažemo daju nam za pravo da odigramo na to da domaćin neće ostati bez svih bodova, a kvota na igru 1X&0-3 je odličnih 1,75.

1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje