petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti u prilično težoj situaciji nego što to isprva izgleda!

Gosti će večeras biti bez sedmorice bitnih fudbalera, među kojima je i prvi strelac ekipe, dok će domaćin biti znatno manje oslabljen. Gostima će u mislima biti još jedno takmičenje, a utakmica je na programu večeras od 21 čas po našem vremenu.


Reč je o španskoj ligi „LaLiga„, a od 21 čas po našem vremenu 27. kolo otvoriće Alaves i Valencia. Domaćin se nalazi na 13. mestu na tabeli sa 31 bodom iz 26 duela, a gost na 7. mestu sa 41 bodom iz istog broja odigranih utakmica. Može se reći da Alaves sa 9 bodova više od ugrožene Majorke treba da se oseća sigurno, tj. da nema strah od ispadanja. Sa druge strane, Valensija je blizu Evrope, ali i daleko, jer Sosijedad uz utakmicu manje ima 2 boda više.

Uz to, Valensija igra u osmini finala Lige šampiona, gde će u revanšu morati da nadoknadi minus od čak 4:1, koliko je u 1. meču slavila Atalanta. Da li je to moguće, ne znamo, ali je već u utorak od 21 čas očekuje novi, prilično bitan meč.

Printscreen/Flashscore.com

Ono što je veliki problem za goste jesu izostanci. Za Valensiju neće igrati Ezequiel Garay (23n/0g/0a, centralni bek), Maxi Gómez (32n/9g/4a, centarfor, prvi strelac ekipe), Eliaquim Mangala (7n/0g/0a, centralni bek), Cristiano Piccini (2n/0g/0a, desni bek), Kang-in Lee (18n/1g/0a, ofanzivni vezni), Manu Vallejo (10n/1g/0a, levo krilo) i Rubén Sobrino (14n/1g/0a, centarfor). Zbog povreda su upitni Rodrigo (26n/5g/11a, centarfor), Francis Coquelin (27n/0g/2a, desni vezni) i Jaume Costa (19n/0g/0a, levi bek). Rodrigo i Coquelin su do skoro bili povređeni, a na zvaničnom sajtu kluba se spominje da će ići na gostovanje Alavesu. Treba imati u vidu da možda neće biti dovoljno dobro spremni.

Za Alaves neće igrati Tomás Pina (13n/1g/1a, centralni vezni), Oliver Burke (25n/1g/1a, desno krilo) i Aleix Vidal (25n/2g/5a, desno krilo).

Izvor:
https://www.valenciacf.com/es/article/es-rodrigo-y-coquelin-ya-estan-de-vuelta-2020-03-05
https://www.valenciacf.com/es/article/es-previa-i-el-valencia-cf-viaja-a-vitoria-con-el-unico-objetivo-de-ganar-al-deportivo-alaves-21-horas-2020-03-06

Mišljenje urednika: Mišljenja smo da ovde Alaves može da napravi iznenađenje. Domaći teren, izostanci gosta, Liga šampiona, sve to u neku ruku utiče na njih. Da li gost može do 3 boda, pitanje je, ali mi ćemo pokušati sa predlogom „W1“ koji se plaća kvotom 1.90, a u slučaju remija, ulog nam se vraća, tako da nismo na gubitku. Naravno, vama ostavljamo da sami procenite šta je najbolje tipovati večeras, a mi se nadamo da Valensija neće baš večeras proigrati, pogotovo jer na poslednjih 6 utakmica ima 4 poraza, 1 remi i 1 pobedu.

1:1


Image by Free-Photos from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje