petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti večeras bez 9 redovnih fudbalera!

Večeras ćemo od 21 čas po našem vremenu moći da ispratimo meč u kom će gost biti znatno oslabljen, jer za istog neće igrati čak 9 redovnih fudbalera. Kvota koju predlažemo iznosi 2,25.


U pitanju je treće kolo španskog Kupa, a od 21 čas snage će odmeriti Alcorcon i Zaragoza. U prvom kolu, obe ekipe su bile slobodne, dok je u 2. Alcorcon savladao Lealtad rezultatom 1:2, a Zaragoza ekipu Torrelavega rezultatom 0:2. Sada, u trećem kolu, sastaju se dva drugoligaša, a gosti na ovaj meč izlaze u izmenjenom sastavu, što je potvrđeno i na zvaničom sajtu ovog kluba.

Izvor: https://www.realzaragoza.com/noticias/dieciocho-convocados-para-el-alcorc-n-real-zaragoza-3

Za Real Saragosu neće igrati Cristian Álvarez (19n/0g/0a, golman), Jair Amador (10n/0g/0a, centralni bek), Pep Chavarría (20n/1g/1a, levi bek), Álvaro Tejero (15n/0g/1a, desni bek), Carlos Vigaray (10n/0g/0a, desni bek), Adrián González (5n/1g/0a, centralni vezni), James Igbekeme (9n/1g/0a, centralni vezni), Javi Ros (16n/1g/0a, centralni vezni) i Juanjo Narváez (20n/5g/1a, centarfor). Nismo uspeli da pronađemo relevantne podatke o izostancima domaćeg tima, a svakako da bi ovo bio vrlo ujednačen meč, da su obe ekipe u punom sastavu. Ovako, sa druge strane, ne možemo, a da ne favorizujemo domaće.


Slika preuzeta sa sajta: https://www.realzaragoza.com/noticias/dieciocho-convocados-para-el-alcorc-n-real-zaragoza-3?fbclid=IwAR3mGCs3R4h-RRgiuTOaz8tC0p9Yt_sabAfO2V3_4YiVBLukZ_dUUVFRP-E

Situacija u prvenstvu je takva da se ove dve ekipe nalaze na dnu, Alcorcon trenutno ima 2 boda prednosti, ali istina je takva da će se obe ekipe boriti za opstanak, što se već sada jasno može uočiti. Ipak, veliko je pitanje da li je ovim ekipama prioritet liga, ili Kup, a kada jedan klub na svom sajtu objavi spisak fudbalera, gde se jasno može videti da na spisku nema nekoliko vrlo bitnih fudbalera za tim, jasno je da ne mogu biti apsolutni favoriti.

Kvota na pobedu domaće ekipe je u blagom padu, mi tipujemo na domaćina po kvoti 2,25. Moguće je da će do početka utakmice kvota još više da padne. U svakom slučaju, želimo vam puno sreće!

2:1


Photo by Nigel Msipa on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje