utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti večeras bez devetorice fudbalera!

Jedna ekipa će biti znatno oslabljena u večerašnjem duelu, a njihov rival će morati da da sve od sebe da to na adekvatan način i iskoristi. Oslabljeni rival neće računati na devetoricu fudbalera, među kojima je i prvi golman ekipe. Možete da tipujete do 19 časova, a naši predlozi plaćaju se kvotama 1.60 i 2.45, za nešto hrabrije.


U pitanju je šesnaestina finala danskog Kupa „Landspokal Cup„, a večeras od 19 časova sastaće se Hvidovre IF i Nordsjaelland. Domaćin je u prva dva kola slavio rezultatima 2:0 protiv ekipa Glostrup FK i KFUMs BK, dok je gost u 1. kolu bio slobodan, a u 2. je savladao ekipu FC Graesrodderne rezultatom 5:1. Hvidovre je u oba kola bio gost, te je večeras prvi put domaćin, dok je Nordsjaelland takođe gostovao u 2. kolu.

Hvidovre je ekipa koja se takmiči u 2. rangu danskog fudbala, trenutno zauzima 9. mesto na tabeli sa 10 osvojenih bodova iz 11 odigranih duela, u proseku postiže jedan gol po utakmici, ali često prima i dva gola. Nordsjaelland se takmiči u najvišem rangu danskog fudbala, ali je ove sezone podbacio, ima svega 12 bodova iz 8 duela, te se nalazi na 7. mestu na tabeli. U proseku postiže barem 2 gola po utakmici, ali i prima jedan gol.

Kada je reč o izostancima, za Nordsjaelland neće igrati Peter Vindahl (8n/0g/0a, prvi golman ekipe), Ulrik Jenssen (8n/1g/1a, centralni bek), Johan Djourou (5n/0g/0a, centralni bek), Ivan Mesik (7n/0g/0a, centralni bek), Magnus Kofod Andersen (8n/1g/2a, centralni vezni), Mads Thychosen (6n/0g/2a, desni bek), Jonathan Amon (2n/1g/1a, levo krilo), Ibrahim Sadiq (0n/0g/0a, desno krilo) i Martin Frese (8n/2g/1a, levi bek). O izostancima u timu domaćih nema relevantnih informacija, osim da će na stadionu biti i domaći navijači, njih oko 350.

Trener gostiju, Flemming Pedersen, izjavio je između ostalog i sledeće: „Hvidovre je ekipa za koju očekujemo da će se braniti u vrlo jasnim redovima. Pet u odbrani, četiri u liniji ispred, a zatim jedan napadač za pravljenje pritiska.“ Dakle, jasno je da će domaći biti defanzivno orijentisani, a gosti će pokušavati da dođu do gola.

Izvori:
https://fcn.dk/2020/11/truppen-til-udekamp-mod-hvidovre-if/
https://fcn.dk/2020/11/hjortebjergs-optakt-faa-minutter-paa-hvidovres-praemisser/
https://www.hvidovreavis.dk/artikel/stadig-billetter-tilbage/1000404295

Ako govorimo o objektivnom kvalitetu ekipa, kao i rangu takmičenja, jasno je da su gosti favoriti. Ipak, Kup utakmice umeju da budu nezgodne za favorite, posebno kada se igra svega jedan meč na ispadanje, a to može da donese dobrom domaćem timu. Verujemo da će igrati „bunkericu“ koliko budu uspeli, a kontra hendikep na domaće plaća se kvotom 1.60, te je isti dobitan ukoliko pobede, odigraju nerešeno, ili izgube golom razlike. Takođe, za hrabrije tu je i opcija da će domaćin da ostane neporažen po kvoti 2.45. Danci, kao i Šveđani, često igraju „neočekivano“ u Kup utakmicama i stoga volimo da ih ispratimo, kada god je moguće.

2:0


Photo by Nathan Rogers on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje