petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti večeras bez petorice!

Utakmica je na programu večeras, a članak možete da otvarate do 19 časova. Gosti će biti bez petorice fudbalera, a i u lošijoj su poziciji pred ovaj duel, te ih svakako ne bismo favorizovali. Kvota koju predlažemo je 1,70.


U pitanju je 8. kolo argentinske lige „Liga Profesional„, a od 19:15 po našem vremenu sastaće se Patronato i Banfield. Nakon 7 odigranih utakmica, domaćin se nalazi na poziciji broj 10 i ima 11 osvojenih bodova uz gol razliku 7:5, dok se gosti nalaze na 19. mestu i imaju 7 bodova uz gol razliku 4:6. Da Argentinci ne igraju preterano efikasan fudbal, ne treba spominjati, ali treba imati u vidu to da forma može dosta da pomogne pri tipovanju, a ona svakako nije na strani gosta, koji ima 2 boda iz poslednja 4 ligaška duela.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o izostancima, u većem problemu su fudbaleri Banfield-a. Za goste neće igrati Agustín Urzi (11n/0g/1a, levo krilo), Alejandro Cabrera (14n/0g/0a, defanzivni vezni), Gustavo Canto (15n/0g/0a, levi bek), Julián Eseiza (5n/1g/0a levi vezni) i Matías González (3n/g/2a, centralni vezni). Za domaći tim neće igrati samo Rolando García Guerreño (16n/0g/1a, centralni bek).

Takođe, ono što ide na ruku fudbalerima Patronato-a je da na poslednjih 7 utakmica kod kuće imaju 6 pobeda i 1 remi, dok je jedna od tih pobeda usledila nakon penala, tako da imaju 5 pobeda i 2 remija, faktički. Banfield, bilo u gostima, ili kod kuće, igra promenljivo i teško je okarakterisati njihovu formu.

Probaćemo sa predlogom „1X&0-3“ po kvoti 1,70 večeras, jer se nadamo da domaći mogu da izvuku makar bod, a ne nadamo se preterano interesantnom fudbalu.

1:1


Image by Peter H from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje