sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti vidno oslabljeni ulaze u ovaj duel, pre svega u fazi odbrane

Mogu li domaćini da stignu do pozitivnog rezultata protiv tima kojem nedostaju nekoliko standarnih prvotimaca u samoj odbrani…Utakmicu možete odigrati do 20h, ali i koji minut kasnije…

Jedan od parova 37. kola drugog ranga engleskog fudbala „Championship“ biće i susret između timova, Nottingham Forest i Aston Villa.

 

NOTTINGHAM FOREST trenutno ima samo dva boda manje u odnosu na mesto koje vodi u doigravanja za plasman u „Premier League“, što je primarni cilj ovog kluba. Tokom ove sezone jedan su od najboljih domaćih timova u ligi, sa skorom od deset trijumfa i po četiri remija i poraza uz pozitivnu gol razliku 26:15. U seriji su od četiri uzastopne pobede u prvenstvu pred svojim fanovima, a u proteklom kolu su sa ubedljivih 3:0 savladali ekipu, Hull City-ja. Bodove uglavnom osvajaju na svom terenu, koji su im sada neophodni kada bi stigli do željene pozicije na tabeli.

ASTON VILLA spada u grupu timova koji takođe pretenduje za pozicije koje vode u razigravanje za plasman u viši rang takmičenja. U poslednjem periodu ne igraju baš najbolje na strani, jer su upisali samo jednu pobedu na predhodnih šest utakmica van svog terena. Protim, sada će biti oslabljeni neigranjem nekolicine izuzetno važnih igrača, pre svega u fazi odbrane – O.Nyland (prvi golman – 23/0/0), J.Chester (defanzivac – 28/5/0), A.Hutton (defanzivac – 32/2/1), A.Tuanzebe (defanzivac – 19/0/1), T.Elphick (defanzivac – 10/0/0), J.Lyden (vezista – 0/0/0), dok je veoma upitan i nastup – H.Lansbury (vezista – 8/0/0).

Mišljenje urednika: Kladionice praktično daju podjednake šanse ovim ekipa da stignu do celog „plena“ sa ovog susreta, dok mi smatramo da je ipak, domaći tim za nijansu bliži tom cilju. Igraju zaista dobro ove sezone na svom terenu, vezali su četiri trijumfa pred svojim fanovima, te u dobrom raspoloženju i sa velikim samopouzdanjem ulaze u naredni duel. Sa druge strane, gosti ne igraju u poslednjem periodu na zavidnom nivou na gostovanjima, a pritom na ovoj utakmici nedostajaće im nekoliko veoma bitnih fudbalera u defanzivi, što može da im prouzrokuje dosta problema. Možda, kao „najsigurnija“ opcija za tipovanje, jeste dupla šansa na domaći tim, ali i „draw no bet“, gde u slučaju nerešenog rezultata imamo povratak uloga.

Glavni sudija M.Dean

Predlog za tipovanje – 1X / @1.45 ili Winner 1 / @1.85

1:3

Utakmica je na programu u sredu sa početkom od 20:45 na stadionu „City Ground“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje