utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Hokej predlog iz Švajcarske lige (11.mart)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 19:45!


Lausanne – Fribourg Lausanne daje 2,5+ golova 1,72 MAXBET

2:0

Derbi ovog kola Nacionalne lige Švajcarske između Lozane i Friburga. Po kvotama apsolutni egal.

Bukmejkeri su stavili iste kvote na pobede obe ekipe, međutim mi ovde dajemo prednost domaćinu iz dva razloga: sjajna forma i fenomenalan domaći teren!

Lozana ima 5 vezanih pobeda a na svakom tom meču su postigli 3 ili više gola. U poslednjih 10 mečeva imaju 9/10 prolaska ove granice golova. Vođa napada prve linije iskusni Jiri Sekac ima podršku mladih igrača kao što su Damien Riat velika nada Švajcarskog hokeja, dok su u drugoj liniji nešto iskusniji igrači Kenins-Miele-Pare. Ta linija je upotpunjena pre par kola zbog odsustva igrača i od tad je Lozana krenula da dominira u napadu sa prosekom od 4 gola po meču.

Friburg je lider Šampionata ali njihova forma je u velikom padu. Samo u prošlom meču su primili 2 gola, dok su na prethodnih 6 vezanih primili 3 ili više gola. Iako igrači odbrane prve linije Jecker-Gunderson nisu propustili nijedan meč ove sezone igraju veoma promenljivo. Obično je Furrer defanzivac iz druge linije na prethodnim mečeva pravio dosta penaltija, te je on zadužen za prljava posla.

Još jedna stvar bitna za našu opkladu jeste da je Lozana u naletu a na samo su 2 boda od Davosa koja bi im pozicija donela direktan plasman u 1/4 finale play offa. Friburg bi lošom igrom ovde ostao prvi a u poslednja dva kola ima Ambri i Davos gde ne bi smeo da ima preteranih problema.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje