Advertisement
MaxBet

Iako po kvotama važi za favorita, domaćin će večeras biti u problemu jer neće moći da računa na pun sastav. Ipak, pobeda ne bi trebalo da se dovodi u pitanje, ali treba imati na umu da ovaj tim neće biti kompletan večeras, a to bi gost mogao da iskoristi makar kako bi obradovao svoje navijače dobrom partijom. Na ovu utakmicu možete da ostavite tip do 20:30 večeras, ali i kasnije, uživo.


U pitanju je osmina finala belgijskog kupa u okviru kog će snage odmeriti St. Gilloise i Knokke u terminu od 20:30 po našem vremenu. St. Gilloise se takmiči u drugom rangu belgijskog fudbala i mogao bi da se domogne prvog ranga naredne sezone, ali je još rano polemisati o tome, jer prvenstvo nije ni blizu kraja. Knokke se nalazi na samom dnu četvrtog ranga belgijskog fudbala, a po svemu sudeći, ne piše mu se dobro. Moraće dosta da se pomuči ako želi da opstane u ovom rangu i naredne sezone.

Dosadašnji rezultati kup utakmica.

Ono što predstavlja neki vid problema za domaći tim jesu izostanci, ali i u neku ruku šaroliki rezultati na poslednjih 5 susreta (1 pobeda, 2 remija i 2 poraza). Sa druge strane, gost na poslednjih 5 susreta ima skor 2-1-2, ali u mnogo nižem rangu takmičenja.

Kod ovakvih utakmica je veliko pitanje koliko su favoriti zainteresovani da “grizu”, a koliko su autsajderi zainteresovani da obraduju svoje navijače dobrom partijom. Ako se kockice lepo poslože, moguće je da će gost pružiti neki vid otpora večeras.

Što se izostanaka tiče, za domaćina neće igrati Faïz Selemani (13/4/5, sredina, drugi najbolji strelac ekipe), Mathias Fixelles (4/0/0, ofanzivni vezista, upitan), Serge Tabekou (13/0/3, sredina), Hadamou Traore (2/0/0, sredina) i Anders Kristiansen (8/0/0, golman). O sastavu gosta nemamo relevantnih podataka.

Ovaj meč je najbolje zaobići, ako ništa drugo, makar kada je u pitanju konačan ishod, a mi ćemo sreću oprobati igrom na golove, gde se nadamo da domaćin neće preterano forsirati napad, a gost će se koncentrisati na odbranu i pokušati da iskoristi izostanke svog rivala.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!

Mišljenje urednika: Predlog “1P0-2&2P&0-2” po kvoti 1.50 se čini potpuno razumno, a jedino nam ostaje da se nadamo da se napadači domaćina neće “raspucati” i doći do 3 pogotka u nekom od poluvremena. Sumnjamo da će gost doći do mreže rivala, a takođe je interesantna opcija “NG” po kvoti 2.00.
Kraj – 3:2

S obzirom na to da je praksa pokazala da smo u periodu od 22.08. i 11.11. imali ukupno 71% pogodaka u kategoriji BET INFO, nakon 3 dana postavljanja parova bez predloga odlučili smo da nastavimo sa postavljanjem naših predloga koji su bazirani na mišljenju urednika i nikako ne mogu da garantuju prolaz. Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.