četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Idealna prilika da gost dođe do bodova protiv oslabljenog domaćina!

Pored loše forme i loše pozicije na tabeli, domaćin danas neće moći da računa na čak sedmoricu redovnih fudbalera. Idealna prilika da gost uspe da dođe do bodova, ukoliko uspe da iskoristi izostanke svog rivala. Utakmica se igra večeras od 18 časova po našem vremenu.


Reč je o 35. kolu italijanskog šampionata, a sastaće se Chievo i Spal. Domaćin je već u nižem rangu, jer ni u teoriji ne postoji mogućnost da se domogne opstanka. Sa druge strane, Spal će u kraj sezone da uplovi mirno, a trenuztno ima 10 bodova od ugroženog Empolija. Ako Empoli osvoji 12 bodova u naredna 4 kola, imaće 41 bod, što bi značilo da bi Spal uz svega 3 boda u naredna 4 kola i zasigurno obezbedio opstanak. Nema sumnje da će to i da se dogodi, a prvu priliku ima već danas.

Trenutno stanje na tabeli.

Što se forme tiče, Spal je slavio na 5 od poslednjih 7 susreta, gde je upisao poraz samo od Cagliari-a, dok je protiv Genoe odigrao 1:1. Sa druge strane, na poslednjih 10 utakmica Chievo ima 1 pobedu, 3 remija i 7 poraza, dok je Chievo na poslednjih 16 utakmica poražen svega jednom.

Kada su u pitanju izostanci, za domaći tim neće igrati Stefano Sorrentino (31n/0g/0a, prvi golman ekipe), Mattia Bani (29n/0g/0a, centralni bek), Luca Rossettini (23n/0g/0a, centralni bek), Ezequiel Schelotto (4n/0g/0a, desni bek), Emanuele Giaccherini (28n/3g/2a, levi vezni), Federico Barba (29n/0g/0a, centralni bek) i Mehdi Léris (22n/1g/2a, centralni vezni). Za goste neće igrati Lorenzo Dickmann (7n/0g/1a, desni bek) i Francesco Vicari (26n/1g/1a, centralni bek).

Nadamo se da će gost uspeti da iskoristi izostanke kod domaćina i dođe do povoljnog rezultata.

Mišljenje urednika: Kod ovakvih susreta tip “W2” koji se plaća kvotom 1.65 je sasvim pristojna opcija, a u slučaju eventualnog remija, ulog se vraća. Tip je gubitan ukoliko domaćin uspe da dođe do sva tri boda, a čisto sumnjamo da je takav scenario moguć.

0:4


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

3 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje