Advertisement
MaxBet

Danas će se od 15 časova po našem vremenu sastati dve ekipe kojima su bodovi vrlo bitni. Ipak, reklo bi se da bi domaćin uz eventualni trijumf mogao da se približi samom vrhu, a gost bi bez sedmorice fudbalera teško mogao da se nada bodovima.


Reč je o 15. kolu francuske “Ligue 1“, a od 15 časova po našem vremenu sastaće se Nant i Tuluz. Nant nakon 14 odigranih kola ima skor 6-2-6, gol razliku 12:13 i 20 osvojenih bodova, a uz eventualni trijumf imao bi 23 boda, isto kao Monpelje i Bordo, koji se nalaze na 4. i 5. mestu na tabeli. Tuluz se nalazi na poslednjem, 20. mestu uz skor 3-3-8, gol razliku 15:27 i ima svega 12 osvojenih bodova. Danas će biti znatno oslabljen, pa je pitanje može li da se nosi sa Nantom.

Screenshot/Flashscore.com

Za Tuluz neće igrati Anthony Rouault (0n/0g/0a, centralni bek), Gen Shoji (1n/0g/0a, centralni bek), Kalidou Sidibé (3n/0g/0a, defanzivni vezni), Bafodé Diakité (7n/0g/0a, centralni bek), Amine Adli (0n/0g/0a, ofanzivni vezni), Yaya Sanogo (8n/3g/1a, centarfor) i Steven Moreira (11n/0g/1a, centarfor). Za Nant neće igrati Fábio (10n/0g/0a, levi bek) i Marcus Coco (1n/0g/0a, desno krilo).

Mišljenje urednika: Pokušaćemo sa predlogom “P/K1” po kvoti 1.65, jer se nadamo da će Nant pred svojim navijačima uspeti da ostvari pozitivan rezultat protiv oslabljenog gosta, makar na poluvremenu utakmice.

2:1


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul
– Statistika za avgust
– Statistika za septembar
– Statistika za oktobar


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Photo by Jannes Glas on Unsplash

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.