četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Igraće bez trojice najboljih strelaca i najboljeg asistenta, kao i još nekoliko važnih igrača!

Danas će jedan tim igrati bez trojice najboljih strelaca tima i najboljeg asistenta, a faliće još nekoliko standaradnih igrača. Meč možete preuzeti okvirno do 19 časova, a predložena kvota je 1,90

19:00 GRENOBLE FOOT 38 VS. PARIS FC (Francuska 2)

Pozicija na tabeli domaćina: Grenoble je prošlu sezonu završio na visokom 4.mestu sa skorom 18 pobeda, 11 remija i 9 poraza uz gol razliku 51:35. U plej ofu nisu uspeli da izbore plasman u viši rang jer su najpre savladali današnjeg rivala 2:0 u prvoj rundi, da bi potom bili poraženi do Tuluza 3:0.

Skor na domaćem terenu: Na domaćem terenu imalu su skor 12 pobeda, 6 remija i samo 1 poraz uz gol razliku 35:14.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Ako gledamo prijateljske susrete oni su slavili samo jednom i to protiv Villerfranchea 3:2, uz tri remija i jedan poraz u generalnoj probi.

Izostanci: Što se tiče promena u timu, najbolji strelac i asisten tima, centralni vezni igrač Jessy Benet (36/9/7) je napustio klub, takođe nema ni drugog strelca tima Djittea (37/8/0), a faliće i treći strelac W.Semedo (38/7/2), uz to u klubu više nije ni veznjak Tapoko (26/1/0), zbog suspenzije iz prošle sezone nema ni Y. Ravet (30/5/4), zbog povreda nema još dvojice važnih igrača veznjaka C. Pickela (37/1/2), kao i napadača M. Diallo (37/4/4).


Pozicija na tabeli gosta: Ekipa FC Paris završila je regularni deo sezone kao 5. na tabeli sa skorom 17 pobeda, 3 remija i 8 poraza i gol razlikom 53:37. U plej ofu su poraženi upravo od današnjeg rivala 2:0.

Skor na gostujućem terenu: Na gostovanjima su imali skor 6 pobeda, 8 remija i 5 poraza uz gol razliku 22:19.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Ovaj tim odigrao je četiri prijateljska susreta, dve pobede, jedan remi i jedan poraz su njihov skor tokom priprema.

Izostanci: Tim je napustio defanzivac Abdi (37/9/2 prvi strelac tima), Martin (30/6/2 vezni red) i to je to što se tiče odlazaka, tako da će Paris i ove sezone u manje više nepromenjenom sastavu jurišati na plasman u viši rang.



Zaključak: Domaći tim će danas igrati bez sedam standaradnih igrača iz prošle sezone, a ni rezultati iz pripremnog perioda nisu blistavi, sa druge strane, gosti imaju gotovo nepromenjen sastav, pa će opet biti jedan od najboljih timova lige, a danas smatramo da mogu da iskoriste probleme kod domaćina i da ostanu makar neporaženi.

Predlog na osnovu trenutne forme i stanja timova: Danas je po nama i po svemu izloženom idealan predlog w2 (u slučaju remija vraća se ulog) po kvoti 1,90!

0:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje