Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


S. Rodriguez (Milano) 9.5+ pogodak već na sredini 2.četvrtine

Derbi italijanskog prvenstva i poslastica za ljubitelje košarke. Nažalost, meč je mogao biti i kvalitetniji da nije toliko povreda u ekipama.

Za domaćina danas neće nastupati Shields i Datome, a najnvoija informacija je da će i Delaney propustiti meč. Zbog pogoršanja bolova u kolenu u levom kolenu, Amerikanca neće koristiti na današnjem meču.

Milano na bekovskim pozicijama ostaje sa Rodriguezom, Hallom, Grantom.

Sergio Rodriguez ima značajnije poenterske partije u domaćem prvenstvu nego u Evroligi. U elitnom takmičenju je marginu prešao samo 5x u 16 mečeva, dok je u domaćem prvenstvu imao 4 overa na 7 utakmica.

Naravno, danas je veliki hendikep odsustvo pre svega Shieldsa i Delaneya i u njihovom odsustvu očekujemo više protagonizma Chacha u napadu.

U okviru finala Superkupa Italije na startu sezone postigao je 17 poena za 17 minuta protiv Virtusa.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.