petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Izuzetno važna utakmica za obe ekipe, a gost u istu ulazi bez sedmorice!

Izuzetno važna utakmica za obe ekipe, a mi prednost dajemo domaćoj, koja će biti sa mnogo manje izostanaka od svog večerašnjeg rivala, koji je i bez prvog strelca. Gosti na strani nisu naročito upečatljivi utakmicama unazad, te tu takođe vidimo prednost domaćeg tima. Utakmica je na programu od 21 čas po našem vremenu, a kvota koju predlažemo je 1.75.


Reč je o utakmici 34. kola druge lige Italije, popularne „Serie B„, a od 21 čas po našem vremenu sastaće se Cremonese i Chievo. Domaćin ima 40 bodova iz protekla 33 kola, a gost ima 47 iz istog broja odigranih utakmica. Domaćin će se, sva je prilika, boriti da izbegne plej-aut, a gosti će se boriti za plej-of, pa se ova utakmica može smatrati vrlo bitnom za obe ekipe.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Izostanci su sledeći – Za Cremonese neće igrati Alessandro Crescenzi (8n/0g/0a, levi bek), Reda Boultam (7n/0g/0a, ofanzivni vezni) i Francesco Deli (22n/3g/2a, centralni vezni). Za Chievo neće igrati Sauli Väisänen (16n/1g/0a, centralni bek), Matteo Cotali (9n/0g/0a, levi bek), Joel Obi (23n/1g/0a, centralni vezni), Riccardo Meggiorini (28n/9g/4a, sekundarni napadač, prvi strelac ekipe), Jacopo Segre (33n/3g/4a, centralni vezni), Bostjan Cesar (15n/1g/0a, centralni bek) i Nicolas Frey (10n/0g/0a, desni bek).

Gosti na strani imaju niz u okviru kog su na 7 od poslednjih 8 utakmica igrali nerešeno. Dakle, tvrdo, neefikasno, ali bodovno sigurno. Cremonese, sa druge strane, na poslednjih 6 utakmica kod kuće nema remi. Moguće da je upravo večeras prilika da obe ekipe osvoje po deo „ukupnog plena“. Mi ćemo da pokušamo sa predlogom „1X&0-3“ koji se plaća sasvim solidnom kvotom 1.75, a na vama ostaje da nas ispratite, ili tipujete shodno svom mišljenju. Još neke od opcija koje smatramo solidnim su i „1X“, kao i „1X&2+“, iako lično preferiramo mali broj golova na utakmicama ovakvog značaja, kada i jednima i drugima svaki bod mnogo znači.

1:0


Photo by Edoardo Busti on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje