četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jako bitan meč za domaćina, a gost im dolazi na megdan bez 7 igrača

Pred domaćinom je izuzetno važan meč, a gost će danas igrati bez prvog golmana, najboljeg strelca, kao i još pet hokejaša. Meč možete odigrati danas do 19 časova.


Najava meča: Večeras će se u terminu od 19 časova po našem vremenu u okviru 49. kola Švedske hokejaške SHL lige sastati ekipe Skelleftee i Timre.

Skelleftea: se nalazi na 7. mestu na tabeli sa 74 osvojena boda što je dva manje od Malmea koji se nalazi na 6. mestu, koje vodi direktno u plej of.

Timra: je poslednja na tabeli sa 24 osvojena boda od kojih je 17 osvojila kao gost. Tim je bez ikakvih šansi da izađe iz crvene zone – deli je preko 20 bodova zaostatka. Danas Timra neće moći da računa na 6 ili 7 igrača. Van sastava su: prvi strelac tima A. Wedin (29/13/11), prvi golman tima i nekadašnji igrač NHL i KHL lige N. Svedberg (prvi golman je bio na 34 meča ove sezone), J. Salmonsson (31/3/15), M. Hardegard (40/1/10), J. Olafsson (43/3/6), P. Blomberg (24/3/2). Upitan je drugi asistent tima R. Palmberg (43/9/21).

Ako gledamo isključivo statistiku Skelleftei bi više prijalo da je danas gost, pošto igra bolje na strani, kao i današnji rival koji mu dolazi na megdan. 

Mišljenje urednika: Skelleftea je pobedila u regularnom delu, samo na jednom od pet poslednja meča na svom terenu. Danas kiks ovu ekipu gura stepenicu niže i verovatno u potrebu za razigravanjem. Zbog važnosti meča i izostanaka u timu prežaljenog gosta, jako su male šanse za kiks Skelleftee. Kao dobar predlog se nameće igra pobeda domaćina 1 @1.40, ali je na vama da izaberete adekvatan tip, naročito ako želite bolju kvotu.

7:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje