Advertisement
MaxBet

Na megdan facorizivanom domaćinu dolazi tim koji izuzetno loše igra kao gost, a uz to gosti danas neće moći da računa na sedam igrača. Ovaj meč možete odigrati najkasnije nešto pre 21h.


Najava meča: Večeras će se u terminu od 20:45 po našem vremenu u okviru 18. kola elitne fudbalske lige Republike Irske sastati ekipe Derry city-ja i Finn Harps-a.

Derry city: se nalazi na 4. mestu na tabeli sa 27 osvojena boda i kao i nekoliko sezona u nazad kandidat je za izlazak u Evropu. Ne nalazi se u dobroj formi – 5 meča ne zna za poraz, pa se danas nada pobedi protiv oslabljenog i po kvalitetu slabijeg gostujućeg tima. Danas neće moći da računa na dva važna igrača u odbrani Cole (17/3) i Mc Klean (10/1).

Finn Harps: se nalazi na deobi poslednjeg mesta sa samo 10 osvojena boda od kojih je 8 osvojio u poslednja 5. kola što govori da je u usponu forme. Kao gost igra loše i daje gol na svakoj četvrtoj utakmici. Danas neće moći da računa na sedam igrača: prvog golmana C. Gallaghera (7 meča / 0 gola), odbrambene igrače Kavanagh (15/0) i Ascroft (4/0), vezne igre Harkina (5/0), M. Gallaghera (4/0) i Timlina, kao ni na napadača Cretaro (13/1). 

Tradicija: ide na ruku današnjem domaćinu. Deri Siti je slavio na četiri poslednja međusobna meča uz ukupnu gol razliku 11:3 – postiže gotovo 3 gola po meču:

Međusobni mečevi: DERRY CITY – FINN HARPS
05.04.19 PD Finn Harps Derry City 2 : 3
25.01.19 CF Derry City Finn Harps 3 : 0
02.04.18 LC Finn Harps Derry City 1 : 2
13.10.17 PD Derry City Finn Harps 3 : 0

Mišljenje urednika: Deri Siti bi i da Fin Harps nema kadrovskih problema bio veliki favorit, a u ovoj situaciji mu je dodatno olakšan zadatak. Na vama je na osnovu datih informacija da izaberete adekvatan tip, a po mišljenju urednika dobar izbor je mix igra 1 i D2+ sa kvotom @1.80 / MaxBet

Kraj – 4:0

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.