Jedan od timova baš oslabljen, a radi se o borbi za opstanak! Jedan od timova neće imati na raspolaganju čak 13 igrača, među kojima je u prvi strelac tima. Meč možete preuzeti okvirno do 17 časova, a predložena kvota je 2,10!

17:00 Osijek – Istra (Hrvatska 1)

Pozicija na tabeli domaćina: Osijek je vicešampion Hrvatske, dugo su se borili sa Dinamom, ali se čini da nisu izdražali borbu, kako na terenu, tako i van njega, imaju skor 22 pobede, 8 remija i 5 poraza uz gol razliku 57:24.

Skor na domaćem terenu: Na svom stadionu ostvarili su 12 pobeda,4 remija i 1 poraz uz gol razliku 28:7.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Dve pobede, dva remija i jedan poraz su učinak Osijeka, svaki put od 0-3 gola na meču

Izostanci: Za danas u timu nema čak 13 igrača, pa će biti pozvani i neki omladinci, faliće prvi strelac lige i tima Ramon Mierez (31 meč/22 gola/2 asistencije), u odbrani će faliti M.Miloš (13 mečeva/0 golova/0 asistencija), Jose Caro (5 mečeva/0 golova/0 asistencija), Igor Carioca Silva (31 meč/0 golova/2 asistencije), Y. Cheberko (13 mečeva/0 golova/1 asistencija), Danijel Lončar (20 mečeva/0 golova/1 asistencija) što se tiče sredine terena, nedostajeće Vedran Jugović (23 mečeva/2 gola/1 asistencija), M. Ndockyt (12 mečeva/0 golova/1 asistencija), Dmitry Llyopa (15 mečeva/0 golova/0 asistencija), Petar Brlek (6 mečeva/1 gol/0 asistencija), u napadu će pored pomenutog Miereza, faliti i Ivan Santini (12 mečeva/3 gola/1 asistencija), Ante Erceg (27 mečeva/4 gola/2 asistencije), kao i Eros Grezda (4 meča/1 gol/1 asistencija)

https://www.index.hr/sport/clanak/bjelica-za-istru-sastavlja-momcad-bez-cak-15-igraca-dva-talenta-ulaze-u-prvih-11/2277724.aspx


Pozicija na tabeli gosta: Gosti su na predposlednjem 9.mestu za sada imaju skor 7 pobede,  8 remija i 20 poraza i gol razliku 26:50. Oni pred poslednje kolo beže poslednjem Varaždinu 1 bod, a ostaće u ligi sigurno ako pobede bez obzira na rezultata meča Slaven – Varaždin. Tim je igrao u finalu kupu 19.maja protiv Dinamo Zagreba gde je poražen 6:3.

Skor na gostujućem terenu: Najlošiji su gost lige sa 1 pobedom, 6 remija i 10 poraza i gol razlikom 10:27.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Jedan pobeda, dva remija i dva poraza, uvek uz raspon 1 do 2 gola na meču.

Izostanci: Nemamo informacija o izostancima u timu Istre.Međusobna tradicija: Osijek je slavio na 5 od prethodnih 7 mečeva, uz 1 remi i 1 pobedu Istre

Zaključak: Ekipa Osijeka danas će igrati sa nekoliko omladinaca u startnoj postavi, a trener Bjelica istakao je da će imati priliku da pokažu da li zaslužuju šansu, uz to čini se da Osijek ne želi da spase Varaždin i Lokomotivu, timove koji su tradicionalno okrenuti Dinamu, pa se može desiti da ,,pomognu“ Istru, koja svakako u meču sa Dinamo Zagrebom u finalu kupu, pokazala da poseduje neki kvalitet i da ne bi trebalo da ispadnu iz lige.

Predlog na osnovu trenutne forme i stanja timova: S obzirom na motivaciju timova,broj izostanaka kod domaćina i formu u nekim narednim mečevima (pre svega u broj golova), predlažemo igru X2&1-3 gola po kvoti 2,10.

2:1


Foto: Image by Phillip Kofler from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.