četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova bez 7 igrača, a drugom timu potrebni bodovi!

Jedan od timova danas će zbog korone, povreda i još nekih razloga biti bez 7 igrača, drugom timu bodovi neophodni danas, a njima se u tim vraća nekoliko bitnih igrača. Meč možete preuzeti okvirno do 22 sata, a predložena kvota je 1,57!

Radi se o susretu Prve lige Maroka, a od 22:30 sata se sastaju Wydad i Raja Beni Mellal, u pitanju je 23.kolo.

Wydad je jedan od najjačih timova Maroka, ali i čitave Afrike, trenutno se bore za titulu i nalaze se na 2.mestu sa utakmicom manje od Raya Casablance i 4 boda manje. Do sada imaju skor 12 pobeda, 5 remija i 5 poraza uz gol razliku 37:22. Na domaćem terenu imaju učinak od 6 pobede, 3 remija i 2 poraza uz gol razliku 19:11. Za današnji meč u tim se vraćaju veznjak Ibrahim Nakach (18/0) i defanzivac Abdel-Latif Noussair (10/0) koji su imali koronu.

Što se tiče gostiju, ekipa Raja Beni Mellal se nalazi na poslednjem mestu i oni su već ispali iz lige sa svega 11 osvojenih bodova, imaju skor 1 pobeda, 8 remija i 14 poraza uz gol razliku 12:30. U gosima imaju skor 0-3-9 i gol razliku 3:15. Za današnji meč trener tima ne može da računa na 7 igrača, trojica su u karantinu zbog kovid 19, to su veznjak – Ayoub Al-Kwai, defanzivavac – Ismail Jahour (3/0) i veznjak Al-Alali (20/0), dvojica igrača su povređena i takođe neće igrati, to su drugi strelac tima Rashid Ait Hamo(19/2) i veznjak Zakaria Grirrane (15/0), a nema ni dvojice igrača koji su u svađi sa menadžerom i odstranjeni su iz tima, to su veznjak Sufyan Talal (4/0) i napadač Yassin al-Salhi.

Uz to trener tima je nekadašnji igrača Wydad-a -Mourad Fellah i to u periodu od 2004-2008, tako da ni sa te strane ne deluje da će domaćin imati problema sa ovim rivalom, ali to je samo pretpostavka.

Mišljenje urednika: Domaći tim želi ove sezone do titule, a to će moći samo ukoliko rešavaju ovakve mečeve, gosti su najslabiji tim lige, a uz to fali im dosta igrača, smatramo da ćemo videti laganu pobedu Wydad-a, a osnovni predlog je 1&0-3 gola po kvoti 1,57, naravno možete pokušati i sa nekim drugim predlogom možda i veće kvote.

3:0


Foto:Image by AllgyerDaniel from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje