petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova bez 7 igrača među kojima su prvi golman i prvi strelac!

Jedan od timova odigraće danas meč bez sedmorice igrača među kojima su prvi golman, trojica defanzivaca, dva vezna igrača i napadač koji je prvi strelac ekipe. Domaći tim mnogo iskusniji i kvalitetniji sastava koji bi trebalo da iskoristi probleme kod gostiju.Meč možete odigrati do 14 časova!

U pitanju je meč kvalifikacija za Azijsku Ligu šampiona, a od 14 časova, sastaju se malezijski Kedah i tim iz Hong Konga, Tai PO. Pobednik ovog meča ićiće u poslednje kolo kvalifikacija pred grupnu fazu takmičenja.

Ekipa Kedaha izborila je plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona tako što su bili finalisti FA Kupa Malezije, protiv šampiona Johora pa su samim tim izborili ove kvalifikacije. Tim je sastavljen od dosta internacionalaca, iz Španije, Brazila, Australije, Švedske i Obale Slonovače, tandem napadač Sherman i Kipre trebalo bi da bude udarna igla ovog tima! Od 10. do 14. janura tim je odigrao tri pripremna meča i sve pobedio uz gol razliku 7:2.


Što se tiče ekipe Tai Po, njih je nedavno preuzeo srpski trener Ivan Kurtušić, ali je veliki problem pred ovaj meč izostanak mnogo ključnih igrača, izostaće prvi golman tima Lu Phing Zhong, potom defanzivci Liao Wei Ye, Yang Zibin, Liang Xingyao, vezni igrači Mao Bai Mei i Tang Dao Bi, kao i najbolji strelac tima prošle sezone Xin Zuji, u međuvremenu tim je napustio i najbolji igrač tima, brazilac Ygor! Uz sve to tim je u užasnoj formi, oni su poraženi na 7 poslednjih mečeva, računajući kraj prvenstva i prijateljske mečeve uz gol razliku 9 datih i čak 24 primljenih golova. Prošle sezone igrali su u AFC kupu (takmičenje kao Liga Evrope u Evropi) i na gostovanjima protiv slabijih rivala imali skor 1-1-1, poraz od severnokorejskog 25 Arpila 4:0, remi sa timom Hang Yuen iz kinekog Tajpeha 1:1, kao i pobeda 2:4 protiv rivala iz Hong Konga.


Mišljenje urednika: Čini nam se da malezijski tim ulazi mnogo spremniji u ove kvalifikacije, a katastrofalna forma gosta i izostanci govore nam da će domaćin lako do pobede i plasmana dalje, naš predlog je igra 1 po kvoti 1,45, ali svakako smatramo i da kombinacija 1-1&2+ po kvoti 1,97 ima veliku vrednost!

5:1 (2:0)


Fotografija:Image by brokerx from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje