Jedan od timova danas će igrati bez 8 igrača protiv tima koji je u velikoj formi i danas je u kompletnom sastavu. Meč možete odigrati do večernjih časova u utorak.

Radi se o prijateljskom susretu u kome će se od 20 časova sastati timovi iz Republike Irske, Galway United i St.Patricks United.

Domaći tim, odnosno trener domaćeg tima imaće problema oko sastava tima jer ne može da računa na 8 igrača za ovaj meč, iako se u tim vraća 4 igrača koja su takođe bila van stroja, van tima su Timo Parthoens, Marc Ludden, Kevin Farragher, Shane Duggan, Jack O’Connor, Alberto Cabanyes, Conor Melody i Mikey Place  (LINK za INFO https://galwayunitedfc.ie/match-preview-st-patricks-athletic-8/) u tim se vraćaju igrači koji nisu igrali u prošlom meču i porazu od Šamroka 0:1 , a to su Maurice Nugent, Killian Brouder, Enda Curran i Conor Barry.
Gosti su u ovim pripremama u odličnoj formi, savladali su Athlon Town sa 6:1, dok su sa 5:1 savladali Cobh Ramblers. Tim će u ovom meču igrati u kompletnom sastavu.
Meč se igra na neutranom terenu na Willow Parku, stadionu istoimenog nižerazrednog kluba.

Mišljenje urednika: Domaći tim trenutno ima puno problema, tako da smatramo da će gosti koji su u dobroj formi iskoristiti ove probleme i odneti još jednu pobedu, naš predlog je igra 2&2-6 po kvoti 1,60! Ipak budite oprezni sa ulogom jer se ipak radi o prijateljskom susretu pa su moguće raznorazne kombinacije.

1:2


Foto: https://simple.wikipedia.org/wiki/Carrow_Road

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.