utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova bez 9 igrača, prvi golman i strelac tima su van stroja!

Jedan od timova će danas nastupiti bez čak 9 igrača, među kojima je prvi golman i prvi strelac tima, a uz njih će faliti još sedmorica fudbalera. Kvota na naš predlog je 1,60.

Radi se o utakmici polufinala kupa Poljske, a od 20 časova se sastaju ekipe Krakovije i Legije iz Varšave.

Krakovija je do ove faze takmičenja došla preskočivši 4 rivala, a čak 3 meča prošli su tek posle produžetaka ili penala. Što se tiče forme tima, oni su po povratku na terene, posle pauze zbog virusa, 8 mečeva, 3 pobede, 1 remi i 4 poraza. Za danas u timu nema defanzivca Datkovića (4/0/0) i veznog igrača Gol-a (26/1/2).

Što se tiče Legije, oni su izvesno novi šampioni Poljske, tako da su cilj za ovu sezonu ispunili, u okviru kupa takođe su prošli četiri rivala, sve četiri pobede u gostima u regularnom toku mečeva. U poslednje vreme posustali su sa formom, pa tako nisu slavili u tri poslednja meča (2 remija i poraz), a u poslednjih 5 mečeva imaju učinak (1 pobeda, 2 remija i 2 poraza). Danas će im faliti dosta igrača, pre svih prvi golman tima Majecki (33/0/0), potom defanzivci Lewcuk (26/1/0 – drugi po minutaži među defanzivcima), Vešović (22/1/3) i Remy (3/0/0), nema ni veznih igrača Antolića (31/3/5 – četvrti asistent tima), Novikovasa (17/4/3), Praszcelika (5/0/0), a faliće i napadači Kante (23/10/1 – prvi strelac tima), kao i Sanogo (2/1/0), dok je Pekhart (10/4/1) pod znakom pitanja zbog povrede.


Prehodna dva meča ove sezone dobila je Legija identičnim rezultatom 2:1.


Mišljenje urednika: Domaći teren i veća motivacija danas će biti na strani Krakovije, a uz to gostima će faliti puno važnih igrača, a uz nešto slabiju formu, svakako danas nisu apsolutni favoriti, naš odabir za danas je D1-2 (domaćin daje od 1 do 2 gola na meču) po kvoti 1,60, ali vi možete odbarati i neku drugu igru u zavisnosti od vašeg načina i stila  klađenja.

3:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje