sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova bez devet igrača danas!

Jedan od timova će danas igrati bez devet igrača u timu, faliće dva defanzivca, šest veznih igrača i jedan napadač, drugi tim u gotovo punom sastavu. Predložena kvota je 1,80

02:00 Curacao – Guatemala (Kvalifikacije za SP)

Pozicija na tabeli domaćina: Posle tri odigrana meča ekipa Curacao zauzima prvo mesto u grupi sa 3 pobede i gol razlikom 15:1. Tim je sastavljen od igrača koji nastupaju u evropskim klubovima, a najpoznatiji su Marria iz NAC Brede, Gaari iz RKC-a, Juninho Bacuna iz Hadersfilda, Leandro Bacuna iz Kardifa, Gervane Kastaneer iz Koventrija, Rangelo Janga iz NEC-a, Anthony van den Hurk iz Helsingborga, Gore iz Nacionala…

Skor na domaćem terenu: Na svom stadionu slavili su protiv Saint Vincent and the Grenadines 5:0. Što se tiče svih mečeva na domaćem terenu, na poslednjih 8 susreta, slavili su 6 puta uz 2 poraza.

Forma u poslednjih 5 mečeva: U poslednjih pet mečeva Curacao je slavio tri puta (svi mečevi odigrani su 2021. uz jedan remi i jedan poraz iz 2019-te godine).

Izostanci: Za danas u timu fali vezni igrač kataskog Al Shamala – Jeremy de Nooijer (14/0) i napadač Dinamo Bukurešta – Gevaro Nepomuceno (43/8)


Pozicija na tabeli gosta: Gosti su na 2.mestu i takođe imaju sve tri pobede uz gol razliku 14:0. Sastav čine igrači iz domaće lige, čak 19 od 23 igrača, uz po jednog interenacionalca iz Azerbejžana, Perua, Izraela i SAD-a.

Skor na gostujućem terenu: Na gostovanjima imaju 1 pobedu protiv Britanskih Devičanskih Ostrva 0:3. Kada se pogleda poslednjih 8 mečeva u gostima u svim takmičenjima imaju 3 pobede, 2 remija i 3 poraza.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Zabeležili su svih 5 pobeda (sve u 2021. godini)

Izostanci: Za danas u timu nema u odbrani Carlos Gallardo (69/4) i Allen Yanes (11/0) potom u veznom redu nema,José Manuel Contreras (79/5), Jorge Aparicio (23/0), Alejandro Galindo (18/6), Yeltsin Álvarez (5/2), José Márquez (6/1), Pablo Aguilar (5/0) u napadu nema Antonio López (4/0) iz meksičke Pačuke.



Međusobna tradicija: Ovi timovi nisu se do sada sastajali

Zaključak: Domaći sastav čine igrači koji su ponikli i fudbalski se školovali u evropskim klubovima, mahom u Holandiji i Engleskoj, pa je samim tim i njihov kvalitet na zavidnijem niovu od selekcije Guatemale koja će uz to biti i oslabljena neigranjem nekih igrača.

Predlog na osnovu trenutne forme i stanja timova: S obzirom na sve izloženo očekujemo da domaćin ne bude poražen, a predlažemo igru 1X&0-3 gola po kvoti 1,80.

0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje