utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova bez dosta standardnih igrača večeras!

Jedan od timova igraće bez dosta standardih igrača večeras, odsutna su prva dva golmana, jednog od boljih igrača tima koji je ofanzivni vezista, kao i još nekoliko igrača u ostalim linijama tima, drugi tim kompletan i u najjačem sastavu. Meč možete preuzeti do 23 sata okvirno, a predložena kvota je između 1,80 i 2,00!

Radi se o utakmici 1/8 finala Kopa Libertadores takmičenja, gde se od 23:15 sastaju ekipe Atletiko Paranaense i River Plata.

Atletiko Paranaense je grupnu fazu ovog takmičenja završio sa skorom 3 pobede, 1 remi i 2 poraza uz gol razliku 8:6 u konkureniciji Penjarola, Kolo Koloa i Wilstermana. Na svom terenu odigrali su tri meča 2 pobede i remi bez ijednog primljenog gola uz 3 data. Za današnji meč trener domaćih ima problema oko sastava tima jer će na gol treći golman tima Bento Mateus koji će debitovati u ovom meču, prva dva golmana tima, Santos (18/0) i Jandrei (4/0) su odustni zbog kovid problema, što se tiče defanzivne linije, faliće i tu neki igrači José Ivaldo (6/0/0) i Abner (23/1/1), nema ofanzivnog veziste Nikaoa (16/1/3),  Jaime Alvarado (8/0/0), kao ni Fernando Canesin (8/0/0), a nema ni napadača Vitinha (6/2/1) i Geuvânio (16/1/1) Svakako da i pored izostanaka treba istać da će tim biti u solidnom sastavu, jer će bar sedmorica startera konkurisati za tim.

Na prethodnih 7 mečeva na domaćem terenu u svim takmičenjima, Atletiko Paranaense je odigrao dva puta 0:0, dva puta su poraženi 0:1, jednom 1:2, uz dve pobede 1:0 i 2:1, jako tvrdi mečevi sa jako malo golova.

Link do vesti: https://www.athletico.com.br/noticia/conmebol-libertadores-furacao-tem-23-jogadores-relacionados-para-enfrentar-o-river-plate/

River Plata tim koji je prethodna dva takmičenja za prvaka Južne Amerike završila na prvom i drugom mestu, stiže na ovaj meč sa željom da se iznova plasira u samu završnicu takmičenja. Oni su grupnu fazu završili sa skorom 4 pobede, 1 remi i 1 poraz uz gol razliku 21:6. Na gostovnjima su imali učinak od 1 pobede, 1 remija i 1 poraza. Tim je danas u najjačem sastavu i trener Galjardo nema problema sa izostancima igrača.

River Plata je neporažena na prethodna 4 gostovanja u svim takmičenjima, odgirali su 2:2 sa Sao Paolom, pobedili Binacional 0:6, dok su u trenutnom takmičenju Kupu pobedili Godoj 0:1 i Banfild 0:2.

Mišljenje urednika: Duel dva tima koji će po svemu sudeći proteći u dosta tvrdoj igri, mišljenja smo da je gost bliži pobedi, zbog problema oko sastava domaćina, ali i pored toga očekujemo da pruže dobar otpor favorizovanom gostu, a naš predlog je igra X2&0-2 gola na meču po kvoti 1,97!

1:1


 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje