sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova bez licence za pojačanja, igraju sa omladincima!

Jedan od timova nije došao do licence za svoja pojačanja, tako da će danas igrati sam manje od 18 igrača koliko je moguće upisati u sastav za mečeve, a većina njih će biti omladinci. Meč možete preuzeti okvirno do 18 časova, trenutna kvota na naš predlog je 1,75

Radi se o meču Turske Druge lige, a od 18 časova sastaju se Balikesirspor i Giresunspor, radi se o meču 1.kola.

Balikesirspor je tim koji ima dosta problema pred početak nove sezone, finansijski problemi su pritisli tim, a otišlo je i puno igrača koji su imali bitnu ulogu u timu u sezoni kada je tim završio na 13.mestu sa skorom 9-11-14. Na domaćem terenu imali su skor 6-5-6. Pored toga u timu je nekoliko važnih igrača koji su nosili igru tima, pre svega tamnoputi Kéthévoama koji će i ove sezoni biti jedan od najvažnijih igrača tima, tu je još nekoliko internacionalaca, a na golu je iskusni hrvat, Vuković.

Sa druge strane danas se nalazi ekipa Giresunspora koja je prošlu sezonu završila na 10.mestu sa 12-8-14 skorom, dok su na gostovanjima imali skor 3-5-9. Oni su ove godine pojačali tim sa dosta dobrih igrača, ali je iz tima takođe otišlo 14 igrača. Ono što je najveći problem jeste što igrači nisu na vreme registrovani i danas će trener tima imati na raspolaganju 11 omladinaca i 4 seniorska igrača što će biti veliki hendikep za tim.

Mišljenje urednika: I pored toga što je tim domaćina u problemu sa finansijama, danas su definitivno favoriti iz navedenog razloga, a i prošle godine su dobili ova duela protiv Giresunspora, trenutno je kvota u padu i iznosi 1,75 na pobedu domaćina.

3:1 

Povezani članci

3 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje