petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova bez pet igrača i trenera!

Jedan od timova danas će igrati bez petorice standardnih igrača, a nema ni trenera, drugi tim kompletan. Meč možete preuzeti do 17:15 časova okvirno, radi se o košarci, a predložena kvota je 1,85!

Radi se o susretu Nemačke košarkaške lige, gde se od 18 časova sastaju Alba Berlin i Bayern Minhen.

Domaći tim, predstavnik Nemačke u Evroligi – Alba, nalazi se na 6.mestu sa skorom 6 pobeda i 1 porazom. Ono što je trenutno najveći problem tima jesu izostanci igrača, neće biti četvorice od petorice startera, Luke Sikma (igrač sa najboljim indeksom u timu, drugi strelac i prvi skakač tima), potom nema ni pleja Peyton Sive (drugi po indeksu uspešnosti, treći strelac i prvi asistent ima), nam ni Ben Lammersa (igrač sa trećim najboljim indeksom u timu,  i drugi skakač tima), nema ni Marcus Erikssona (prvi strelac tima), pred meč se povredio i još jedan važan igrač za tim Niels Giffy (9,6 poena, 3,2 skoka po meču), uz sve to neće biti ni trenera Aito Garsije koji je zaražen kovidom.

Sa druge strane je još jedan predstavnik u Evoligi, ekipa Bajerna, koju odlično predvodi sa klupe italijanski stručnjak Trinkijeri, oni su u domaćoj ligi na skoru 7-1, a dobro igraju i u Evroligi. Za ovaj meč nemaju izostanke bitnih igrača.

U meču odigranom u dvorani Albe u okviru Evrolige u oktobru mesecu slavio je Bajern rezultatom 72:90.

Mišljenje urendika: Čini nam se da su kladionice izašle sa odličnim henidkepom koji nama ide u korist u ovakvoj situaciji, pobeda Bajerna sa hendikepom -7,5 plaća se kvotom 1,87, a vi svakako možete pokušati i sa nekim drugim nižim hendikepom ili sa čistom pobedom na Bajern po kvoti 1,35.

85:72

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje