subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova bez puno igrača zbog kovida i čitavog stručnog štaba!

Jedan od timova danas će biti bez svog trenera i dva člana stručnog štaba, a faliće i puno igrača kojima su potvrđeni pozitivni testovi. Meč možete preuzeti do 16 časova, a predložena kvota je 1.80!

Radi se o susretu 1/32 FA kupa Engleske, a sastaju se Exeter i Sheffield Wednesday, meč počinje od 16 časova.

Ekipa Extera takmiči se u Engleskoj Ligi Two i trenutno su na 10.mestu ali su jako blizu plej of zone što su i ambicije kluba ove godine. Na svom stadionu igraju jako dobro i imaju skor 6-1-3 (22:10). Što se tiče kupa oni su do sada izbacili Fylde 2:1 na domaćem terenu i Gillingham 2:3 u gostima. Menadžer domaćina rekao je da oni nemaju pozitivnih slučajva i da je ovo istorijska šansa da se plasiraju u 1/16 finala FA kupa.

Ekipa Sheffield Wednseday je tim koji se bori za opstanak u Champioshipu i imaju odličan niz od 4 meča bez poraza (3 pobede i 1 remi) kojima su pobegli iz opasne zone, ono što je problem jeste činjenica da je veliki broj igrača pozitivan na virus kovid pred ovaj meč, kao i menadžer Nil Thompson i njegovi pomoćnici, pa će trener mladog tima voditi ekipu, koja će biti sastavljena od nekoliko prvotimaca i momaka iz U23 i U18 tima.

LINK do vesti: https://www.yorkshirepost.co.uk/sport/football/sheffield-wednesday/new-man-charge-sheffield-wednesday-fa-cup-3089255

Mišljenje urendika: Tačno je da postoji razlika dva ranga između ovih timova, ali da će domaćin koji je vrlo motivisan najverovatnije igrati u najjačem sastavu na svom terenu protiv gosta čiji će tim činiti mladi momci koji će biti željni dokazivanja, ali koji po kvalitetu nisu ništa bolji od domaćeg tima, pa prema tome izbog p/k 1 po kvoti 1,80 deluje kao odlična opcija (poluvreme ili kraj pobeda domaćina)

0:2


Foto: Image by Alberto González Rovira from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje