četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova bez startnog golmana i još 7 važnih igrača!

Jedan od timova danas će biti bez prvog golmana i još 7 važnih igrača, među kojima su trojica defanzivaca (jedan kapiten tima), potom jedan veznjak i trojica napadača. Sa druge strane je tim koji će takođe imati dva bitna izostanaka, ali je kvalitet tima i dalje odličan, a i tradicija je na strani ovog tima. Predlog možete preuzeti do kasnih večernjih sati, a predložena kvota je 1,85!

Radi se o meču 1.kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvu 2022.godine u okviru južnoameričke kvalifikacione zone, a sastaju se Urugvaj i Čile, meč počinje u 00:45.

Selekcija Urugvaja po tradiciji ulazi kao jedan od favorita za odlazak na SP, odličan tim koji je dugo godina po vođstvom legendardnog Oskara Tabareza. Današnji meč preskočiće novi igrač Mančester Junajteda – Edison Kavani, kao i dugogodišnji prvi golman Fernando Muslera, ali i pored toga tim koji u sastavu ima Godina, Kaseresa, Bentankura, Valverdea, Toreiru, Lusia Suareza, Maksi Gomeza, favorit je protiv svakog tima na svom stadionu. Tu su i neki novi mladi igrači koji će biti nosioci igre u bućnosti poput igrača Palemeirasa – Matiasa Vina, potom Valverdea iz Real Madrida, jednog od najboljih igrača River Plate – De la Kruza i napadača Nuneza koga je Benfika ove godine dovela za preko 20miliona evra.

Što se tiče njihovih rivala, ekipe Čilea, čini nam se da će ova selekcije polako ići silaznom putanjom, glavne zvezde tima su već u ozbiljnim godina, a nema nadolazećih igrača koji pokazuju tu vrstu potencijala, za danas će van tim biti prvi golman i kapiten tima Klaudio Bravo (123 meča), potom defanzivci, kapiten Gary Medel (126 mečeva/7 golova), zatim Marippan (24/2) igrač Monaka, kao i Albornoz (14/2), u veznom redu će faliti Erik Pulgar (24/1) iz Fiorentine, dok u napadu nema Fabijana Oreljane (42/2) iz Valjadolida, Edsona Puha (20/2) i Nikolasa Kastilja (24/4). Mauricio Isla (115/4) iz Flamenga takođe ne bi trebalo da bude u posatavi večeras jer se oporavlja od povrede.

U poslednjih nekoliko ciklusa kvalifikacija, ovi rivali odigrali su 8 mečeva u Urugvaju u okviru kvalifikacija za odlazak na SP, skor je 7 pobeda domaćina i 1 remi.

Mišljenje urednika: Domaća selekcija je danas po nama favorit što pokazuju i kladioničarske kvote, a i uplate idu na konto domaćina, gosti su veoma iskusna selekcija, ali uz izostanke ovoliko igrača, smatramo da nemaju kvalitet da iznenade Luisa Suareza i drugove, pa prema tome naš predlog je pobeda domaćina po kvoti 1,85!

2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje