četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova danas bez osam igrača protiv favorita!

Jedan od timova danas će odigrati meč bez osam igrača, svakako je u lošijoj formi od drugog tima, koji je danas kompletan, a i tradicija je na njegovoj strani. Meče okvirno možete preuzeti do 17:30, a predložena kvota je 1,70, a tu je i predlog kvote 2,25! Uz info dobijate i još jedan meč koji je većina kladionica izbacila iz ponude ali se još uvek može naći u nekim.

Radi se o susretu Egipatske Premijer lige koji počinje od 17:30, a u okviru 33. predposlednjeg kola, sastaju se Tanta i El Masry.

Ekipa Tante je već drugoligaš, zauzimaju poslednje mesto sa skorom 2 pobede, 13 remija i 17 poraza uz gol razliku 19:52. Na domaćem terenu imaju skor 1-8-7 (12:20). Ono što će danas predstavljati problem za tim jeste činjenica da je osam igrača koji su bili na pozajmicama u klubu, napustilo klub jer im nisu izmirene sve plate, pa će Tanta koja je i ovako slaba, biti dodatno oslabljena.

Vest imate na linku shorturl.at/abij5

Ekipa El Masry nalazi se na 8.mestu sa 11 pobeda, 9 remija i 12 poraza uz gol razliku 32:33. Na gostovanjima imaju učinak od 8 pobeda, 2 remija i 6 poraza i bolje igraju nego na domaćem terenu, uz gol razliku 16:14. Tim će predvoditi Mahmud Vadi koga žele svi velikani egipatskog fudbala i koji će biti glavna zvezda prelaznog roka, kako sada stvari stoje.

U međusobnim mečevima ovi rivali od igrali su 7 puta, 4 pobede El Masry-a, 2 remija i jedna pobeda Tante.

Mišljenje urednika: Po nama je ovo čista dvojka iako gosti mogu najviše do 7.mesta na kraju sezone, ali kvalitet tima i problemi kod domaćina po nama mogu da nam donesu pobedu gosta po kvoti 1,70, pošto je sama završnica lige, valja očekivati i golove, a kvota na igru 2&G2+ je 2,25.

1:2


BONUS PAR: Oleksandrya – Inhulets – Domaćin je objavio na stvom twitter profilu da ima 27 zaraženih ljudi u klubu (igrači plus stručni štab) i da će na ovom meču moći da računaju na svega 15 igrača i jednog golmana, mnogo kladionice su izbacile ovaj par iz ponude, ali se još uvek može naći u par njih.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje